Πόλο

Τζίμα : « «Αντέχουμε στα δύσκολα»!

polo_iraklisΓια τη νίκη του Ηρακλή επί της Γλυφάδας την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά και για τα προβλήματα που ταλανίζουν το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μίλησε η Μάγδα Τζίμα.

H παίκτρια του Γιώτη Ιωακειμίδη τόνισε πως αν η ομάδα της κατακτήσει την τρίτη θέση στην Α1 θα αποτελεί ανταμοιβή της προσπάθειάς τους και θα δείξουν ότι το τμήμα αξίζει προσοχής.

«Στην αρχή ήμασταν νωθρές στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε αρκετές τελικές, όμως χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στην άμυνα είναι γεγονός πως η Γλυφάδα δεν ήταν αρκετά επιθετική, οπότε στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο ανεβήκαμε αισθητά και κλείσαμε τους χώρους και τη φουνταριστό. Δεν αποτελεί είδηση ότι νιώσαμε διαφορετικά ύστερα από όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες. Παίξαμε χωρίς κόσμο, εκτός έδρας ουσιαστικά και χωρίς καλή ψυχολογία. Βέβαια, δεν φάνηκαν όλα αυτά μέσα στο νερό σήμερα».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου:«Δεν θα αλλάξουν πολύ. Πρέπει να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά για να μην χρειαστεί να ανατρέψουμε πάλι τρία γκολ διαφορά. Θέλουμε το 2-0 και το μετάλλιο για να ξεκουραστούμε. Η σημερινή νίκη μας έφτιαξε τη διάθεση».

Για το αν ο Ηρακλής αποδεικνύει ότι το τμήμα αξίζει στήριξης:  «Αναμφίβολα. Τόσο καιρό ταλαιπωρούμαστε. Παίξαμε στη Λάρισα όλη τη σεζόν. Μας άλλαζαν μέρες και ώρες. Αν πάρουμε την τρίτη θέση θα είναι ανταμοιβή της προσπάθειας και θα δείξουμε ότι αντέχουμε στα πολύ δύσκολα».

Για το μέλλον της ομάδας:«Το οικονομικό είναι μεγάλη υπόθεση. Κανείς δεν στηρίζει την προσπάθεια μας. Με κάποιες προσθήκες και καλύτερες συνθήκες μπορούμε να «χωθούμε» ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες τα επόμενα χρόνια».

waterpololive.gr:

 

Most Popular

To Top