Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τεννές : «Γιατί δεν ήρθα στον Ηρακλή»

tennesΓια όσα συνέβησαν και δεν κατέληξε στον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Μπάμπης Τεννές λέγοντας χαρακτηριστικά

Για τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Ηρακλή: «Θεωρώ πως ο τρόπος που προσπάθησε να γίνει η συμφωνία δεν ήταν σωστός. Έγιναν πολύ πρόχειροι χειρισμοί. Χωρίς να έχουν καταλήξει με τον Όγιος ήρθαν σε συζητήσεις μαζί μου λέγοντας ότι όλα είναι καλά. Από την στιγμή που αντιλήφθηκα ότι υπήρχε πρόβλημα σταμάτησα τις συζητήσεις. Θα ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για μένα αν τελικά ερχόμουν στον Ηρακλή γιατί αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής μπαίνει με δυσκολία στα πλέι οφ και θα έχει μεγάλο ντεζαβαντάζ σε αυτά, αφού οι πρωτοπόροι μπαίνουν με έξι βαθμούς. Πίστευα όμως ότι η βαριά φανέλα και το όνομα του Ηρακλή μαζί με την δουλειά που θα γινόταν ότι θα μας βοηθούσε να τα καταφέρουμε. Για να γινόταν αυτό, όμως, θα έπρεπε να υπάρχει σύμπνοια που από ότι διαπίστωσα δεν υπήρχε».

Για τον Γιώργο Γαλανό και αν είχε συζητήσεις μαζί του: «Με τον κ. Γαλανό δεν μίλησα. Τον γνωρίζω, τον εκτιμώ αλλά δεν είχα καμιά επικοινωνία μαζί του. Όλη η συζήτηση που έγινε ήταν με τον κ. Παπαδόπουλο». είπε στο Μετροπολις

Για τις πιθανότητες του Ηρακλή να κατακτήσει την άνοδο: «Κόντρα στην αδιάφορη Ζάκυνθο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Από κει πέρα στα πλέι οφ Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Θεωρώ πως πιο εφικτός στόχος για τον Ηρακλή είναι η 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ».

Most Popular

To Top