Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τα τρια κριτήρια για την αδειοδότηση συμμετοχής

Τρία είναι τα βασικά κριτήρια για να μπορέσει ο Ηρακλής να πάρει αδειοδότηση συμμετοχής για την επόμενη σεζόν. Γιατί κανονική αδειοδότηση, ώστε  να μπορεί να κάνει ελευθέρα μετάγραφες δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλίσει από την στιγμή που υπάρχει το θέμα με την αυξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ- ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το βασικό κριτήριο που υπάρχει είναι να εμφανιστούν είτε αποπληρωμές, είτε διακανονισμοί με πρώην παίκτες, προπονητές, υπάλληλους που οφείλει χρήματα η ΠΑΕ. Μπορεί να έχει διαρρεύσει ότι υπάρχουν διακανονισμοί με διάφορους πρώην παίκτες και προπονητές, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για διακανονισμό με όλους τους  εμπλεκόμενους , παρά μόνο συμφωνία για τα χρήματα ου θα πρέπει να λάβουν. Η διαφορά είναι ότι δεν δόθηκε ρευστό σε κανένα και αυτό θα πρέπει να γίνει τις επόμενες μέρες .

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ένα άλλο κριτήριο που είναι σημαντικό αφορά τις οφειλές προς το δημόσιο και συγκεκριμένα προς τους ασφαλιστικούς φορείς αλλά και την εφορία. Τον Ιανουάριο η ΠΑΕ είχε εξασφαλισμένες τις απαραίτητες ενημερότητες, αλλά αυτές πλέον δεν ισχύουν. Έτσι χρειάζεται να υπάρξουν νέες ρυθμίσεις , ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα .

ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ

Τελευταίο κριτήριο είναι οφειλές που υπάρχουν προς άλλες ΠΑΕ. Αυτό είναι και το μοναδικό κριτήριο που πληροί ο Ηρακλής και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο για α καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη άδεια θα πρέπει να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα με όλα τα κριτήρια, γιατί διαφορετικά η ποινή θα είναι ο υποβιβασμός.

Most Popular

To Top