Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Τα προβλήματα μας ένωσαν»

penalti_huadersonΣτην Βραζιλία βρίσκεται το τελευταίο 15νθημερο ο Χουάντερσον αλλά προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Ηρακλή. Ο λατινοαμερικάνος πορτιέρο όπως μεταφέρει από την «Αrenapress» θέλει να συνεχίσει στους «κυανόλευκους» και περιμένει και αυτός με αγωνία τις εξελίξεις.

«Τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω μεγάλη αγωνία για να μάθω τις εξελίξεις και μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ικανή να πετυχει τον στόχο της».

–          Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να έρθει ένας ομογενής καναδός επιχειρηματίας που είναι πιθανό να αναλάβει την ΠΑΕ.

–          «Μακάρι να είναι κάτι καλό γα τον Ηρακλή. Το έχει ανάγκη η ομάδα. Όλα τα παιδιά πέρσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και ήταν συγκινητική η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση που είχαμε. Αυτό μας έχει ενώσει σημαντικά και θα μας βοηθήσει στην νέα σεζόν. Αν δεν έχουν οικονομικά προβλήματα , δεν βλέπω τον λόγο για να μην τα καταφέρουμε».

–          Δηλαδή το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το οικονομικό;

–          «Όπως φάνηκε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που είχαμε τεράστια προβλήματα και αυτό φάνηκε προς το τέλος της περιοδου. Αν δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο»

–          Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες για σένα;

–          «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό γιατί έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Πραγματικά με ενδιαφέρει να παραμείνω στην ομάδα και να τηρήσω το συμβόλαιο μου. Αν όμως δεν βρεθεί λύση τότε θα κοιτάξω να βρω κάτι άλλο. Τώρα δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη ομάδα».

–          Είσαι πλέον δυο χρόνια στην ομάδα και έχεις νιώσεις την δίψα των φιλάθλων για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

–          «Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί. Μας βοηθούν σε κάθε αγώνα και ξέρουμε ότι σε όποιο γήπεδο και αν παίξουμε θα είναι μαζί μας. Πρέπει επιτέλους να τους ανταποδώσουμε αυτή την συμπαράσταση και να τους δώσουμε μια χαρά»

 

 

Most Popular

To Top