Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Τα λάθη εδώ, δύσκολα συγχωρούνται»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος, μιλώντας για την πρεμιέρα των playoffs ανόδου στην Football League, την ετοιμότητα της ομάδας και την στήριξη των φίλαθλων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρεμιέρα των playoffs:

“Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι ν α ξεκινήσει θετικά. Θα βοηθήσει πολύ η αρχή σου δίνει ψυχολογία. Στην συνέχεια έχουμε τα τρία παιχνίδια εντός έδρας και αν τα πάρουμε θα έχουμε τις περισσότερες ελπίδες για άνοδο. Η ομάδα έχει πάρει και κλειδάριθμο έχω την εντύπωση. Από κει και πέρα όπου κι αν παίζουμε πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα.”

Για τους αντίπαλους:

“Τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται. Εδώ που φτάσαμε. Για να είναι πρωταθλήτριες κάτι έχουν καταφέρει. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο αγωνιστικός χώρος του πρώτου παιχνιδιού. Αλλά και μέσα στην χρονιά έχουμε δείξει σε ανάλογα γήπεδα ότι τα παιδιά τα καταφέρνουν και υπό αυτές τις συνθήκες.”

Για την ψυχολογία των παικτών μετά την διακοπή του ενός μήνα:

“Ήμασταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη όμως ξεφύγαμε και λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και γεμίσαμε μπαταρίες. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά.”

Για τον κόσμο που θέλει να στηρίξει την ομάδα στην Λευκάδα:

“Ο υπουργός από όσο ξέρω έχει δώσει απαγόρευση οργανωμένων. Από πληροφορίες που έχω από την Λευκάδα το ξέρω αυτό δεν ξέρω, αν ισχύει. Πάντως έχουν δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους μας. Εύκολα η δύσκολα ο κόσμος θα είναι κοντά μας.”

Most Popular

To Top