Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τα δεδομένα με τον Κλεϊτον

kleitonΗ παρουσία του Κλεϊτον χθες στο Καυτανζόγλειο κάτω απο άλλες συνθήκες ίσως να έλεγε πολλά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο βραζιλιάνος επιστρεφωντας για λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη,.βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθησει τον αγωνα. Στην ΠΑΕ είχαν πλήρη άγνοια, για το θέμα, καθώς οι επαφές είχαν σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Αρνητικοί δεν μπορούν να είναι για ένα τέτοιο ποδοσφαιριστη, πολύ περισσότερο όταν χρειάζονται έναν ποδοσφαιριστη με τα προσόντα του 

Ο Κλέϊτον έχοντας συμβολαιο θέλει να φύγει από την Τουρκία και ο Ηρακλής είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτόν από την στιγμή που θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες θέλει να έρθει την ομάδα και πόσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό οικονομικά.

Ο Κλε’ίτον υπογράφοντας το καλοκαίρι στην Ελαγκιασπόρ  πήρε μια πολύ μεγάλη προκαταβολή, ενω στην συνέχεια εισέπραξε και ένα ακόμα σημαντικό ποσό. Έτσι έχοντας εξασφαλισμενα χρήματα για την φετινή σεζόν, θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Ελα όμως που ο Ηρακλής έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και έτσι η κατασταση περιπλέκεται….

Most Popular

To Top