Ακαδημίες

Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομης

k-17Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ-13 – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-13 0-3

Για το πρωτάθλημα Κ-13, ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο με 0-3.

Οι “μικροί” του Αλέξη Κουνενάκη ήταν απόλυτα κυρίαρχοι του παιχνιδιού, δεν συνάντησαν σοβαρά προβλήματα από τους γηπεδούχους και κατόρθωσαν να πετύχουν 3 τέρματα με τους Γραμματικόπουλο στο 17′, Λεκόπουλο στο 52′ και Δεληβό Κώστα στο 56′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Πισσάς, Δεληβός Κ, Ζευκόπουλος, Δεληβός Φ, Μπέκος, Ζαφειρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μαργαριτίδης, Καρακώστας.

Έπαιξαν και οι: Κωστάνογλου, Λεκόπουλος, Ίννος, Μπαμπαού, Αναστασιάδης.

ΠΑΟΝΕ Κ-14 – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-14 0-2

Για το πρωτάθλημα Κ-14, η ομάδα του Ηρακλή σημείωσε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του ΠΑΟΝΕ, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Οι νεαροί παίκτες του Παγώνη Βακαλόπουλου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, και παρά το γεγονός ότι ηλικιακά είναι μικρότεροι από τους αντιπάλους τους (οι γηπεδούχοι είναι γεννημένοι το 2001), επέβαλλαν το ρυθμό τους και επικράτησαν δίκαια.

Τα τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν ο Κούφας στο 32′ και ο Λαζαρίδης στο 60′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαχάς, Ιορδανίδης, Κούφας, Κουτρουλίδης, Σεραφειμίδης, Καρακίτσιος, Πιπιλίκας, Κριμιτζάς, Τσακιρίδης Ιω, Ανθουλάκης, Τσακιρίδης Χρ.

Έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης, Ζορπίδης, Ανθόπουλος, Τσαλκιτζής, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Τζοάνος, Κουτούζογλου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ-12 – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-12 0-5

Για το πρωτάθλημα Κ-12, ο Ηρακλής δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίον νίκησε 0-5 με χαρακτηριστική ευκολία.

Οι “πιτσιρικάδες” του Χάρη Αποστολίδη, συνάντησαν κάποιες δυσκολίες στο α’ ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι κράτησαν το 0-0 με δυνατή άμυνα.

Ωστόσο, στην επανάληψη όλα άλλαξαν, με τους παίκτες του Ηρακλή να φτάνουν στην επίτευξη 5 τερμάτων και σε μία εμφατική επικράτηση.

Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν ο Ασλανίδης στο 35′ και 46′, ο Φωστηρόπουλος στο 39′, ο Αλέξανδρος στο 51′ και ο Ηρακλός στο 58′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Άκρας, Ασκαρίδης, Αλία, Μυλωνάς, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Ηρακλός, Αλέξανδρος, Φωστηρόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Μάριος Οσμάνι, Άλντι Οσμάνι, Γραμμένος, Δρόσος, Πέγκου, Ρούβας, Λιάκος, Τρουλίδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΩΜΑΤΟΣ Κ-15 (Β) – ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-15 (Β) 0-5

Για το πρωτάθλημα Κ-15 της ΕΠΣΜ, ο Ηρακλής σημείωσε ευρεία νίκη επί του Διγενή Λακώματος με 0-5, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο των Χορτατζήδων.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι νεαροί του Ηλία Νάσκου δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν και τους “φιλοδώρησαν” με 5 τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, τόσο λόγω των πολλών αλλαγών, όσο και για το γεγονός ότι το σκορ είχε ήδη πάρει διαστάσεις.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Γαβαλίδης στο 10′ και το 27′, ο Χουλιάρας στο 16′ και το 21′ και ο Αναστασιάδης στο 33′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Μαυρομιχάλης, Πότσης, Χρυσοχόου, Κοτανίδης, Παυλίδης, Χουλιάρας, Αναστασιάδης, Κρασσάς, Ταουσάνης, Χολέβας, Γαβαλίδης.

Έπαιξαν και οι: Γκαγκάτσης, Κονόμι, Αγγελάκης, Τσακαλίδης, Βλάχος, Λεονταρίδης, Σιούτας.

Most Popular

To Top