Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τα έξι βήματα για την Σούπερ Λίγκ

photo3Έξι βήματα απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πλεϊ οφ. Ο  Ηρακλής δείχνει να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ολόκληρο το πρόγραμμα  των 8 ομάδων με τις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις 

Ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυταντζόγλειο : Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Β. και θα ταξιδέψει σε Αιγινιακό και στις τελευταίες δυο αγωνιστικές σε Κέρκυρα και Νίκη Βόλου

Ο Ολυμπιακός  Βόλου  έχει τρεις αναμετρήσεις στην έδρα του (Ψαχνά, Αιγινιακό και Φωστήρα). Εκτός έδρας θα  αντιμετωπίσει ( Νίκη, Ηρακλή και  Χανιά)

Η Νίκη Βόλου  τρεις  εκτός έδρας αγώνες   (Χανιά, Κέρκυρα, Ηρακλή  Ψαχνών)  και εντός έδρας έχει να αγωνιστεί με ( Ηρακλή, Φωστήρα και Ολυμπιακό Βόλου)

Ο Ηρακλής Ψαχνών  έχει εντός έδρας ( Αιγινιακό,  Νίκη Βόλου) και 4 εκτός έδρας  ( Ηρακλή, Ολυμπιακό  Βολου, Κέρκυρα , Φωστήρας)

Τα Χανιά  έχουν να αντιμετωπίσουν στην έδρα τους : Κέρκυρα, Φωστήρα, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου) και μακριά από την Κρήτη :Ηρακλή, Αιγινιακό,)

Η Κέρκυρα  θα υποδεχτεί : ( Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών), ενώ εκτός έδρας θα ταξιδέψει σε (Χανιά, Φωστήρα,  Αιγινιακό)

Ο Αιγινιακός  θα πρέπει να αντιμετωπίσει  εκτός έδρας (Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Φωστήρα ) και στην έδρα του (Κέρκυρα, Ηρακλή, Χανιά,)

Ο  Φωστήρας θα υποδεχτεί στην έδρα του (Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Αιγινιακό)  και εκτός έδρας (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Χανιά)

Most Popular

To Top