Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τάι: «Είμαι ένας οπαδός μέσα στο γήπεδο»(audio)

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Τάι, μιλώντας για την πρωτιά της ομάδας στην κανονική περίοδο της Γ» εθνικής, τα playoffs που έπονται, αλλά και το δέσιμο του με τον «Γηραιό».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον πρώτο στόχο που επιτεύχθηκε και την συνέχεια των playoffs:

“Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά. Πήγαμε καλά, η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Και οι προπονητές έκαναν καλή δουλειά και ο πρώτος και αυτός που είναι τώρα.”

Για την δύσκολη διαδικασία της ανόδου:

«Όλες οι ομάδες έχουν καλή ποιότητα, αλλά είμαστε έτοιμοι είμαστε το μεγαλύτερο κλάμπ. Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια. Ότι χρειαστεί να κάνουμε θα το κάνουμε, και εμείς και ο κόσμος μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε, να παλέψουμε πολύ.”

Για την επιστροφή του στην ομάδα και το πως νιώθει:

“Είτε παίζω είτε όχι θα έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Είμαι φίλαθλος του Ηρακλή. Παίζω για ευχαρίστηση. Γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα, γιατί νιώθω σαν το σπίτι μου, για αυτά.”

Για την ατμόσφαιρα και τους φίλαθλους της ομάδας:

“Φυσικά και λατρεύω τους οπαδούς. Δεν μου αρέσει να μιλάω και να λεώ αερολογίες. Έκανα φίλους, αισθάνομαι άνετα, δεν θέλω να φύγω, εκτός αν μου κάποιος Τάϊ δεν κάνεις, εκεί θα σταματήσω την καριέρα μου.»

Για το ότι νιώθει πιο άνετα από όλες τις ομάδες που έχει περάσει:

“Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά η πόλη, η ομάδα με κάνουν και νιώθω πολύ άνετα. Κάτι που αγαπάς το βοηθάς στα δύσκολα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Ακόμη και τώρα που είναι σε κακό σημείο. Θέλω να μείνω και του χρόνου. Ξεκινήσαμε από το μηδέν δεν είχαμε παίκτες στην αρχή της σεζόν. Είναι εκπληκτικό, πρέπει να πούμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που έφτιαξαν την ομάδα από την αρχή. Τώρα πρέπει να μιλήσουν τα αποτελέσματα.»

Most Popular

To Top