Βόλει

Σύνταξη έκθεσης για αφαίρεση βαθμών στο βόλεϊ

Τη σύνταξη έκθεσης για την αφαίρεση βαθμών από το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπειτα από σχετική αίτηση του Πέτρου Πέτρογλου ενώ η ΕΕΑ προχώρησε σε κατάπτωση της εγγυητικής της Καλλονής λόγω της αίτησης του Γιώργου Χωριανόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση του αθλητή Πέτρου Πέτρογλου περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015. (εξ αναβολής)

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

8. Αίτηση του αθλητή Γεώργιου Χωριανόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. (Υπό διάσκεψη)

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

Most Popular

To Top