Χωρίς κατηγορία

Σωτηρα παρουσίασε τον Καγιούλη ο Αμανατίδης

kagioulis_nikolaidisΑπόλυτη στήριξη στον Νίκο Καγιούλη απο τον Γιάννη Αμανατίδη που ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσίασε ως σωτήρα !

Το επιστέγασμα των όσων είπε ήταν ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο κόσμος είναι αγανακτισμένος !

Αυτό είναι το χειρότερο και αυτό λέει όλος ο κόσμος. Οτι αυτή την στιγμή ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ομάδα ειδικών συνθηκών 

Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό αλλά ούτε και οι συνεργάτες μου. Ούτε ο Μπουγιουκλης και ο Καγιούλης. Δεν θα μπορούσαμε καν να αλλάξουμε προπονητικό κέντρο. Έχουμε κάποιους ανθρώπους που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν αλλά και λεφτά από την τσέπη τους. Είναι η αιτία που υπάρχει ο Ηρακλής. Φτάσαμε σε σημείο η ομάδα να είχε το καλοκαίρι 14 ποδοσφαιριστές και ούτε καν ενημερότητες,. Τώρα άλλαξε η κατάσταση. Υποστηρίζουν όσο μπορούν. Θα πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Υπάρχει ένταση δεν έχω καταλάβει ο κόσμος με ποιους τα έχει βάλει. Αν δεν ήταν ο Καγιούλης στον Ηρακλή, πως θα ήταν τα πράγματα. Προφανώς με 14 ποδοσφαιριστες.Υπάρχει κανένας άλλος; Βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε από την Γερμάνια και βάζει χρήματα για να υπάρχει ο Ηρακλής

Την κατασταση την γνωριζαμε τον Ηρακλη. Δέχθηκα και να έρθω στην Κ-20 αλλα όσο παραμείνω θέλοντας να βοηθησω την ομαδα. Διοικητικα δεν μπορω να βοηθησω και για αυτό υπάρχουν άλλοι.

Most Popular

To Top