Μπάσκετ

Συνάντηση Βασιλακόπουλου-Τσαγκρώνη με Δρακόπουλο για Ηρακλή!

drakopoulos_alexandris

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προσπάθεια του να παίξει στην Α1 προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το κενό που αφήνει η Κηφισιά με την αποχώρησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketplus.gr που λόγω της ώρας δε στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθούν επαρκώς, ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Θόδωρος Δρακόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον γ.γ. Τάκη Τσαγκρώνη, σχετικά με το ζήτημα.

Εκεί του τέθηκε το θέμα της ύπαρξης χρεών της παλιάς ΚΑΕ που ακόμη δεν έχει εκκαθαριστεί (!) αλλά και το νομικό και διοικητικό καθεστώς του Γ.Σ. Ηρακλής, που εδώ και 4 χρόνια δεν έχει διοίκηση και πρόεδρο! Παρ’ όλα αυτά ο Δρακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία και την ετοιμότητα του μπασκετικού Ηρακλή να παίξει και πάλι στην Α1, όντας έτοιμος σε μεγάλο ποσοστό αγωνιστικά, «ασφαλής» οικονομικά και με την αναμφισβήτητη τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, την ιστορία του, την έδρα του, τον κόσμο του ως επιπρόσθετα στοιχεία.

Τα αγκάθια είναι σοβαρά, όμως τονίστηκε η επιθυμία να ξαναγίνει συνάντηση – και θα γίνει – με νεότερα στοιχεία κυρίως για την παλιά ΚΑΕ και για το κατά πόσο ο Ηρακλής μπορεί – πιεσμένος χρονικά – να συστήσει νέα ΚΑΕ ενώ εκκαθαρίζει την παλιά. Αυτό για να γίνει όμως θα πρέπει να υπάρχει «ερασιτέχνης», κάτι το οποίο είναι υποχρέωση της «κυανόλευκης οικογένειας» κάποια στιγμή να το ξεκαθαρίσει! Δε μπορεί 4 χρόνια ο Ηρακλής, ο χρεωμένος απ’ τις ατασθαλίες παλιών διοικήσεων του με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω προστίμων και προσαυξήσεων, να μην έχει διοίκηση. Το θέμα, πάντως, θα έχει και συνέχεια, τη στιγμή που ακόμη κι αν δεν προχωρήσει αυτό, η ομάδα θα είναι έτοιμη να παλέψει στην Α2.  

ΠΗΓΗ BASKETPLUS.GR

Most Popular

To Top