Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Συμπτώσεις με 2005-06…Λέτε να επαναληφθεί…;

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÇÑÁÊËÇÓ / SUPERLEAGUE / ASTERAS TRIPOLIS - IRAKLISΕίναι πολλές φορές, που ορισμένα πράγματα σου δείχνουν κάτι. Μπορεί να σημαίνουν κάτι.

Μπορεί και όχι, βέβαια, αλλά η αλήθεια, είναι ότι πάμε να δούμε ορισμένα γεγονότα, που κάποια απ” αυτά, μοιάζουν ίδια με τη χρονιά 2005-2006, όταν ο Ηρακλής έκανε εντυπωσιακά πράγματα.

Ορισμένες καταστάσεις με τότε, μοιάζουν με τις φετινές… Ποιες είναι αυτές;

Η μεγάλη αντεπίθεση του Ηρακλή εκείνη τη χρονιά για όσους θυμούνται είχε ξεκινήσει από το ματς με τον Ατρόμητο.
Οπως και φέτος, δηλαδή… Μάλιστα, με το ίδιο σκορ. Με 2-0 στο Καυτανζόγλειο.

Επίσης, ο Ηρακλής τότε είχε νικήσει προς το τέλος της σεζόν βέβαια, αλλά νίκησε, τον Παναθηναϊκό με 1-0. Όπως και τώρα, λοιπόν. Πάλι με 1-0. Ιδιο σκορ. Στον πρώτο γύρο εκείνης της χρονιάς είχε χάσει πάλι από ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας.
Όπως και φέτος.  

Παράλληλα, είχε φέρει πάλι ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, στον πρώτο γύρο, έστω κι αν το σκορ ήταν διαφορετικό, ενώ είχε γνωρίσει και πάλι ήττα στο Καυτανζόγλειο με 0-1, από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Φέτος, έκανε βέβαια δυο ήττες, με το ίδιο σκορ εντός έδρας. Όμως και τότε η πρώτη νίκη εκτός έδρας, ήταν σε νησί, έστω κι αν δεν ήταν στην πρεμιέρα, κόντρα στον ΟΦΗ, πάλι με το ίδιο σκορ, όμως, με 0-1, όπως φέτος εν ολίγοις, που κέρδισε την Καλλονή.

Όπως και να έχει, ο Ηρακλής, μετράει πλέον 4 νίκες σε 5 επίσημα ματς. Απολογισμός; 9-3 γκολ. Η πορεία είναι ανοδική. Ας ελπίσουμε να υπάρχει και συνέχεια…

football-land.gr

Most Popular

To Top