Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Συμμαχία Ολυμπιακού- Λεβαδειακου κατά Ηρακλή. – Θα αποφασίσουν με ψηφοφορία

 

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Κομπότης να καταδικάσει τον Ηρακλή και να πετυχει την παραμονή του Λεβαδειακού στην κατηγορία. Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ ζήτησε ξεκάθαρα να χάσει τρεις βαθμούς ο Ημίθεος από την υπόθεση Πουρτουλίδη και η διαδικασία δείχνει να έχει παρει μια περίεργη τροπή.

Τo θέμα συζητηθηκε στην συνεδρίαση και αυτό προκαλεί πλέον εξελίξεις για το μέλλον της ομάδας και αν θα χάσει τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

Ο Κομπότης βρήκε ως σύμμαχό του στην συνεδρίαση τον Ολυμπιακό, που με τον εκπρόσωπο του έκανε επίθεση στον Ηρακλή(!) και στον Παναγόπουλο. Κάτι που δείχνει για ακόμα μια φορά πως λειτουργούν οι συμμαχίες που έχουν κατασπραξει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια.  Υπήρξε αντίδραση από την μεριά των «κυανόλευκων» και τελικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση . Αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση και το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία !

Η ιστορία θυμίζει πολύ την προηγούμενη φορά όταν με 15-0 έριξαν τον Ηρακλή στα χαρτιά. Ήδη στον Ηρακλή έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να μην διαπραχθεί ένα νέο έγκλημα και όπως φαίνεται τα πάντα θα κριθούν στην ψηφοφορία. 

 

Most Popular

To Top