Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Συγκρατημένη αισιοδοξία … αλλάζει ο ΚΑΠ

Μπορεί στα ερτζιανα της Θεσσαλονίκης και σε ιστοσελίδες να ανέφεραν ότι ο Ηρακλής μηδενίζει το κοντερ στα χρέη του, αλλά η πραγματικότητα είναι  διαφορετική, σχετικά με την συνάντηση που υπήρξε με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Τα χρήματα που αφορούν το δημόσιο δεν ουσιαστικά δεν  παραγράφονται και παράλληλα θα πρέπει να καταβληθούν και το 50% των χρεών προς τους παίκτες και τους προπονητές της πρώην ΠΑΕ. Παρόλα αυτά η διάθεση που υπήρξε από την μεριά του Γιώργου Βασιλειάδη ήταν ότι υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί λύση, με τον Ηρακλή να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ»

Η πλευρά της πολιτείας είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορούν να παραγραφούν ή να απεμπλακεί ο Ηρακλής και κάθε ΠΑΕ για οφειλές  προς το δημόσιο.Ουσιαστικά δεν μπορεί να υπάρξει μια ανάλογη τροπολογία όπως αυτή της Παναχαϊκής και να απαλλαγούν από κάθε ευθύνη στην νέα ΠΑΕ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να επιβιώσει ο Ημίθεος και αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα από κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Η βούληση που υπάρχει είναι θετική για τον Ηρακλή, που θα πρέπει όμως από την μεριά του να προχωρησει σε κάποιες κινήσεις.

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η συζήτηση με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος ολοκληρώθηκε με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους το επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε θα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα θέματα.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
Πάντως αυτό που δεσμεύτηκε η πλευρά της Πολιτείας είναι ότι θα υπάρξει μια τροποποίηση του ΚΑΠ προκειμένου να μπορέσουν στον Ηρακλή να δημιουργήσου νέα ΠΑΕ, ενώ θα “τρέχει” η διαδικασία της εκκαθάρισης.Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση διαφορετικά δεν θα είχε καμία τύχη ο Ημίθεος.

Most Popular

To Top