Διάφορα σπόρ

«Συγνώμη κάναμε λάθος»

judo5«ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΛΑΘΟΣ»!.. Η απάντηση του Διευθυντή αγώνων της Ομοσπν Τζουντο στον Προπον ΤΖΟΥΝΤΟ του ΗΡΑΚΛΗ Αυγερινός Μαιστρέλλης μετά τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της ομάδας στους προχθεςινούς αγώνες ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στο Καλπάκι λόγω δήθεν ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΗΡΑΚΛΗ! Ακολουθεί η επιστολή´:

«Φίλε Αυγερινέ

Αναφορικά με τη μη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ Γ.Σ στο Τουρνουά στο Καλπάκι θα ήθελα να σε ενημερώσω τα εξής:

Το Σάββατο 5/12/2015 το πρωί μου τηλεφώνησε ο Δημ. Καμπάς, ο οποίος τελούσε χρέη γραμματείας αγώνων και με ρώτησε εάν το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ έχει διαγραφεί. Του απάντησα ότι δεν χειρίζομαι τα θέματα των σωματείων και καλό είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο υπάλληλο Νίκο Παπαδόπουλο , ο οποίος ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ και ελλείψει του απαραίτητου βιβλίου μελών (λόγω μη εργάσιμης ημέρας) ενημέρωσε τον Καμπά ότι το εν λόγω σωματείο έχει διαγραφεί . ( Το 2013 η Ε.Ο. Τζούντο διέγραψε με απόφαση Γ.Σ 109 σωματεία και θεωρήσαμε κακώς ότι ο Ηρακλής συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.)

Σήμερα 7/12/15 όταν ελέγξαμε το βιβλίο μελών της Ομοσπονδίας μας διαπιστώσαμε ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ουδέποτε διαγράφη.

Η μη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο εν λόγω τουρνουά οφείλεται σε λάθος της Υπηρεσίας μας, εκ παραδρομής, και δεν ήταν κάποια σκόπιμη πράξη. Αυτό αποδεικνύεται από τα τόσα χρόνια συνεργασίας και φιλίας.

Αγαπητέ φίλε,

Ελπίζω η συγνώμη μας να γίνει δεκτή.

Νίκος Αντωνίου

Διευθυντής»

Most Popular

To Top