Χωρίς κατηγορία

Συγκροτήθηκε η ΕΕΑ- Κινδυνεύει πλέον άμεσα ο Ηρακλής!

EEAΤα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Ηρακλη. καθώς σήμερα συγκροτήθηκε η ΕΕΑ . Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Ηρακλή;

Λογικά την Πέμπτη θα συνεδριάσουν προκειμένου να χορηγήσουν πιστοποιητικά συμμετοχής ια το νέο πρωταθλημα. Ο Ηρακλής το μόνο που έχει ειναι εγγυητική επιστολη αλλα δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Συνεπως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απο την στιγμή που θα προχωρησουν σε αυτές τις διαδικασίες να μην επιτρεψουν την συμμετοχή του Ημιθεου στο πρωτάθλημα!

Τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε η ΓΓΑ.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόεδρος θα είναι ο Αρεοπαγίτης επί Τιμή, Δημήτρης Μαζαράκης, ενώ τη θέση του αναπληρωτή προέδρου θα κατέχει ο εφέτης Γιώργος Ζώης.

Η σύνθεση της Ε.Ε.Α.

Πρόεδρος: Δημήτριος Μαζαράκης, Αεροπαγίτης επί Τιμή

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ζώης Γεώργιος, Εφέτης

Μέλη:

1) Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης Αναπληρωτης: Αυγιτίδης Δημήτριος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης.

2) Μασγανάς Σωτήριος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Eταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Αναπληρωτής: Μανίκας Ευθύμιος, Προϊστάμενος Τμήματος Εισηγμένων Α.Ε. και Αθλητικών Α.Ε. της Διεύθυνσης Εταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

3) Κουνέλης Βασίλειος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών Αναπληρωτής: Παπανδρέου Ευαγγελία, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών

4) Παπασπύρου Δημήτριος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού Αναπληρωτής: Κακαβάς Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού

5) Αρκούδης Ηλίας, Οικονομολόγος Αναπληρωτής: Σμυρνάκης Δημήτριος, Οικονομολόγος

6) Μανταίος Κωνσταντίνος Ιωσήφ, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού Αναπληρωτής: Μπίκος Γεώργιος, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού Ο Πρόεδρος, τα μέλη και οι αναπληρωτές της ΕΕΑ έχουν 4ετή θητεία.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στ. Κοντονής ευχαριστεί θερμά τα απερχόμενα μέλη της ΕΕΑ, τα οποία επιτέλεσαν το έργο τους κατά τρόπο αδιάβλητο και υποδειγματικό».

Most Popular

To Top