Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Συγγνώμη στον κόσμο, φταίω και εγώ»

ogios_aiginiakosΤην ευθύνη για την ήττα ανέλαβε ο Γκιγιέρμο Όγιος τονίζοντας ότι φταίει και ο ίδιος προσωπικά που δεν νίκησε ο Ηρακλής.

«Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Φταίμε εμείς για την ήττα. Φταίω και εγώ για ότι έγινε. Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Μας μένει μία αγωνιστική με την Ζάκυνθο όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα» και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Μετά το γκολ η ομάδα έριξε ρυθμούς. Εχει να κάνει με την αντίδραση του αντιπάλου που ξεκίνησε να παίζει διαφορετικά πήρε τη κατοχή της μπάλας. Ηρθε γρήγορα η ισοφάριση από ένα «πούλημα» της μπάλας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να μπούμε και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο αντίπαλος έπαιζε τις δικές του ελπίδες για να πάρει το τρίποντο. Βγήκαμε για να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα. Εγιναν αλλαγές και υπήρξε κόπωση, βάλαμε τον Σιατραβάνη να εκμεταλλευτούμε τη ταχύτητά του.

Η Καρδίτσα με τη μπάλα ψηλά πήγε να μας δυσκολέψει. Εμείς περάσαμε τον Κουρδάκη για να σιγουρέψουμε. Όπως το είδα εγώ το παιχνίδι το ελέγξαμε απόλυτα. Ήταν ένα δυνατό «χτύπημα» για εμάς δεν το περιμέναμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτά που κερδίζεις σε λίγα δευτερόλεπτα, έτσι μπορείς να τα χάσεις. Για μένα το παιχνίδι φαινόταν να καταλήγει στην ισοπαλία. Συνεχίζουμε τη μάχη μας. Ζητάμε συγνώμη στον κόσμο και τον σύλλογο. Εδώ και μήνες παλεύουμε και είμαστε στη τελική ευθεία. Ζητάω συγνώμη και πάλι. Τους αναγκάσαμε να επιστρέψουν πίσω στεναχωρημένοι. Δεν παρατάμε όμως τίποτα. Όπως κάναμε από τη πρώτη μέρα έτσι και σήμερα.

Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο: «Συνεχίζουμε να δουλεύομαι όπως κάνουμε πάντα. Αν και οι καταστάσεις πριν από τέσσερις μήνες έτσι όπως ήταν κανείς, δεν πίστευε θα φτάσουμε εδώ. Κάναμε πολλές νίκες παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα στον σύλλογο. Αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Ήταν μία κακή στιγμή. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάσαμε ένα παιχνίδι. Νιώθουμε «χτυπημένοι» και όποιος δεν το νιώθει αυτό είναι αδιάφορος. Εχουμε εθισμό στη νίκη και δεν θα τα παρατήσουμε».

Για το αν ο Ηρακλής πήγε για την ισοπαλία: «Όχι σε κανένα σημείο δεν πήγαμε για την ισοπαλία. Πήγαμε απλώς να χτυπήσουμε στη κόπωση του αντιπάλου. Επιλέξαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση».

Most Popular

To Top