Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Στόχος είναι η άνοδος στην Α1»

kalaitzidisΠριν ένα χρόνο και… κάτι πανηγύρισε με την Καβάλα την άνοδο στην Α1. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει πετύχει το ίδιο και φέτος με τον Ηρακλή, στον οποίο επιστρέφει μετά από 11 χρόνια.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα παίζω για τον Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ανδρώθηκα μπασκετικά και έγινα επαγγελματίας παίκτης. Ο Ηρακλής ήταν ένας από τους πρώτους στόχους μου για φέτος και είχα μεταφέρει την επιθυμία μου στον μάνατζέρ μου, πως από τη στιγμή που η ομάδα θα είχε όραμα και με ήθελε θα ερχόμουν. Από πέρσι ήθελα να έρθω, αλλά είχα συμβόλαιο με την Καβάλα» ανέφερε αρχικά στην Arena Press ο 31χρονος πολυσύνθετος γκαρντ, σχολιάζοντας για τους παλιούς συμπαίκτες που θα συναντήσει στο Ιβανώφειο:

«Έχουν έρθει πολύ καλοί και έμπειροι παίκτες. Με τα περισσότερα παιδιά έχω συνεργαστεί ξανά (σ.σ. Τότσιος, Γιαννακίδης, Αγγελακόπουλος) και αυτό είναι κάτι που βοηθάει στο να «δεθούμε» πιο γρήγορα και να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα. Όταν συζητούσαμε με τον Ηρακλή, μιλούσαμε μεταξύ μας και ουσιαστικά ο ένας τράβηξε τον άλλο για να έρθουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του».

Ποιος είναι ο στόχος όμως σύμφωνα με τον Καλαϊτζίδη; «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Στόχος είναι η άνοδος στην Α1. Η διοίκηση πραγματοποιεί σπουδαίες κινήσεις δείχνοντας πως θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Υπάρχουν όμως ισχυρές ομάδες όπως ο Φάρος, ο Πανιώνιος και ο Αστακός ακόμα, που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Θα είναι δύσκολη χρονιά».

Ολοκληρώνοντας, ο επί μια οκταετία (1998-2005) παίκτης των «κυανολεύκων» σημείωσε για τον νέο Ηρακλή που «χτίζεται»: «Η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο στην Α2. Το γνωρίζω καλά αυτό και από την Καβάλα και το γεγονός ότι στην περιφέρεια υπάρχουν πολλές επιλογές βοηθάει στο να παίρνουμε όλοι ανάσες και να δίνουμε το 100%, όταν είμαστε μέσα στο παρκέ», ενώ όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού είπε: «Αυτό το γνωρίζει μόνο ο κόουτς Αλεξανδρής και είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις».

Most Popular

To Top