Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στο 90′ η αποστολή

Στιγμές χαρά μετά το γκολ

Την τελευταία – κατά κυριολεξία – στιγμή θα αποφασιστεί από τον τεχνικό της ομάδας η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, λόγω των πολλών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκές επιβαρύνσεις. Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σημερινή προπόνηση, καθώς η κατάσταση, ως προς το ποιοι είναι ετοιμοπόλεμοι και ποιοι όχι, δεν ξεκαθάρισε.  

Κατά συνέπεια, το τεχνικό επιτελείο σε συνεννόηση με το ιατρικό, κατέληξε στην απόφαση ότι αύριο (Κυριακή) το πρωί, πριν τη συγκέντρωση σε ξενοδοχείο, οι – αρκετοί – ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων», που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ενοχλήσεων, να συγκεντρωθούν στην Μίκρα για πρόγραμμα θεραπείας και δοκιμασία ετοιμότητας.
Από αυτήν τη διαδικασία θα προκύψουν όσοι μπορούν να αγωνιστούν και θα συγκροτηθεί η τελική αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για να γευματίσει και να παρακολουθήσει την ανάλυση αγωνιστικού σχεδιασμού από τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο.
Ως εκ τούτου, η τεχνική ηγεσία ενημέρωσε το σύνολο των παικτών του ρόστερ να είναι σε ετοιμότητα για την πιθανότητα συμμετοχής στην τελική 18άδα της αυριανής αναμέτρησης.
Οι σίγουροι απόντες είναι οι τιμωρημένοι, Λευτέρης Μπατσούκας και Χασόμα Μπίνο Μπαμπά, καθώς και ο Τάι, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Βεβαίως, της τελικής αποστολής θα αποκλειστεί και ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων του ρόστερ.

Most Popular

To Top