Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στο μυαλό του Παπαθανασάκη

papathanas-665x363Αν επιβεβαιωνονται τα όσα φημολογούνται αυτή την στιγμή υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις υποψηφίων που θέλουν να αποκτήσουν την ΠΑΕ. Πολλά ακούγονται αλλά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση αναφορικά με τα πρόσωπα που θέλουν να πάρουν τον Ηρακλή. Πολύ περισσότερο για την οικονομική δυνατότητα που έχουν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Συνήθως τέτοια deal δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη και οι διαπραγματευσεις διαρκούν σημαντικά. Ωστόσο είναι επιβεβλημένο αυτή την στιγμή να υπάρξουν fast truck διαδικασίες ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή στην ΠΑΕ. 

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης προσπαθεί να βρει μια λύση που θα διορθώσει την κατάσταση. Είτε με πώληση , είτε με την ανάδειξη κάποιου ως συμπαίκτη. Είναι επίσης δεδομένο ότι είναι σε δύσκολη θέση από την στιγμή που θα πρέπει 100% να βρεθει λύση.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει σύμβουλο τον πανικό, γιατί αυτό πάντα οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει την επόμενη μέρα. Όπως ακριβώς την ίδια αγωνία είχε τέτοια εποχή πριν από δυο χρόνια όταν ο Παπαθανασάκης προσπαθούσε να πάρει την ΠΑΕ από τον  αείμνηστο Θόδωρο Παπαδόπουλο. 

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τα Χριστούγεννα ότα αναζητούνταν χρήματα , όπως εκ των πράγματα αποδείχθηκε με λανθασμένο τρόπο. Πολλά θα μπορούσαν τότε να είχαν γίνει διαφορετικά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η ουσία είναι ότι θα πρέπει τουλάχιστον αυτή την στιγμή να ενεργήσει με καθαρό μυαλό και κυρίως να αποτινάξει κάθε είδους αρνητικου επηρεασμού. Γιατί αυτό που προέχει ειναι η επόμενη μέρα του Ηρακλη.

 

Most Popular

To Top