Ελλάδα

Στο Καυτανζόγλειο η έδρα της εθνικής

Εδώ και πολύ καιρό το SDNA έχει αποκαλύψει ότι τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η τελευταία διοργάνωση που δίνει η Εθνική μας ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το SDNA αποκαλύπτει σήμερα και ποια θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής μας ομάδας. Και δεν θα είναι μία, αλλά δύο: Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Η απόφαση της ΕΠΟ είναι ειλημμένη, ότι σε αυτά τα δύο γήπεδα θα «μοιράσει» τους επόμενους αγώνες της η Εθνική ομάδα, με βασική έδρα πάντως, να είναι το Καυτανζόγλειο, που μετά από δύο δεκαετίες διαθέτει πλέον και νέο χλοοτάπητα. Παράλληλα, θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις από την στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται εκεί και ο ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ένα Στάδιο και ποιους στο άλλο.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική έχει μπροστά της δύο διοργανώσεις που έχουν μεταξύ τους συνάφεια: Τι νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα διαρκέσει δύο μήνες και τα προκριματικά του Euro 2020 που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019.

Λογικά, για την μία διοργάνωση η Εθνική θα παίξει στο ΟΑΚΑ και για την άλλη στον Καυτανζόγλειο. Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν από κοινού η διοίκηση της ΕΠΟ με τον Μίχαελ Σκίμπε.

sdna.gr

To Top