Χωρίς κατηγορία

«Στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα»

intzoglouΜετά την ήττα με 3-0 ο Λευτέρης Ιντζόγλου σχολίασε  πώς έζησε το πρώτο φιλικό.

Για το πως έζησε το πρώτο φιλικό: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί τα πόδια μας ήταν βαριά. Για μας ήταν το πρώτο φιλικό ενώ η Μαλίν έκανε την πρόβα τζενεράλε».

 

Για την ενδεκάδα: «Ο κορμός υπάρχει, η ομοιογένεια επίσης, ελπίζω τις επόμενες ημέρες να έχουμε θετικές εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα όπως και σε αυτά του ρόστερ».

 

Για το ότι η ομάδα έχει λιγότερες λύσεις σε σχέση με πέρυσι: «Φυσικά και μας προβληματίζει, μακάρι να λυθούν τα θέματα με τα παιδιά από πέρυσι αλλιώς θα πρέπει να βρεθούν άλλοι για να τους αντικαταστήσουν».

 

Για το αν έχουν κάνει στην άκρη τα προβλήματα: «Όλοι επηρεάζονται από τα προβλήματα αλλά όταν μπαίνουν στο γήπεδο για προπόνηση ή για αγώνα τα ξεχνάνε όλα. Εμείς πρέπει να παίζουμε μόνο για τη νίκη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε παρά τα προβλήματα που υπάρχουν».

 

Για τον κόσμο του Ηρακλή που βρέθηκε στο γήπεδο της Μαλίν: «Το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, είμαι σίγουρος ότι θα μας δίνουν τη βοήθεια τους και στη συνέχεια».

Most Popular

To Top