Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στογιάννης: «Φαβορί ο Ηρακλής»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα,Ηλίας Στογιάννης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τη διατήρηση της ομάδας στη Γ’ εθνική και όχι μόνο. Αναλυτικά:

Για τη διατήρηση: Είναι μεγάλη επιτυχία. Είχαμε στην ομάδα παίκτες 18-20 χρονών. Λέει πολλά για τον Αγροτικό Αστέρα.

Για του παίκτες της ομάδας: Αν και η διοίκηση ανέλαβε σε δύσκολες εποχές πίστεψε σε αυτά τα παιδιά. Όπως και εγώ. Και θέλαμε να κρατήσουμε την ομάδα στη Γ κατηγορία. Ο δεύτερος όμιλος ήταν ο πιο δύσκολος. Από τις 15 ομάδες οι εφτά υποβιβαζόταν. Τα παιδιά μας είναι παλικάρια για μένα. Είναι σε έναν ιστορικό σύλλογο με βαριά φανέλα. Φάνηκαν αντάξιοι και ας μην είχαν εμπειρίες λόγω ηλικίας.

Για το στόχο της ομάδας: Να βγάζει παίχτες από τις ακαδημίες. Και να μπορούν να κάνουν το παραπάνω βήμα για το επόμενο επίπεδο.

Για τον φετινό Ηρακλή: Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Ο στόχος του πρέπει να είναι να βγει κατηγορία. Όχι απλά για να υπάρχει. Πιστεύω φέτος ότι άξιζε να βγει πρωταθλητής. Έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι προσθήκες βοήθησαν πολύ.

Για το αν είναι φαβορί: Είναι φαβορί για να πάρει την άνοδο και μπορεί. Ο Βόλος και ο Ηρακλής θεωρώ ότι είναι οι επικρατέστερες ομάδες για την άνοδο.

Most Popular

To Top