Ποδόσφαιρο

Στην Μίκρα Μυροφορίδης- Μπαλτίδης : Τι ισχύει !

Στην Μίκρα θα βρεθούν σημερα το απόγευμα ο Παύλος Μυροφορίδης και Τακης και Φώτης Μπαλτίδης προκειμένου να προχωρήσουν το θέμα που έχει προκύψει με την χορηγία (μεγάλη) της Tipbet στον Ηρακλη. σε περίπτωση που υπάρξει θετικη εξελιξη από την στιγμή που θα δώσουν το παρών δικηγόροι και απο τις δυο πλευρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και γάμος και να συνεργαστούν οι δυο πλευρες. 

Σε αυτό το σενάριο ο Παύλος Μυροφορίδης επιστρεφει ως τεχνικος διευθυντής του Ηρακλη και θα προσπαθησει να βοηθησει και αυτός απο την μεριά του. 

Μέχρι τότε δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και τίποτα οριστικο. Ειναι πολύ πιθανό να γίνει αλλά δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και θα πρέπει σε αυτό το διάστημα που ο Ηρακλής ψαχνει τον τρόπο να στηριχτεί στα πόδια του να μην διαδίδονται ειδήσεις που δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα.

Το iraklis1908.gr από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί το θέμα, όπως και αυτό με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία και προσπαθεί να μεταφέρει ΜΟΝΟ όσα ειναι δεδομένα και οριστικά και δεν προτρέχει για την είδηση.

Αν όλα λοιπόν εξελιχτούν θετικά τότε όντως ο Παύλος Μυροφορίδης θα ειαι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει ΌΛΟΙ να κρατήσουν λιγο την αγωνία τους.

Most Popular

To Top