ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

«Στα 490 εκ. ευρώ το χρέος του Γ.Σ. Ηρακλής»

O Φώτης Θέος μέλος της ομάδας σωτηρίας του Ερασιτέχνη Ηρακλή, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γ.Σ .

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Φώτης Θέος:

«Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που τρέχει κυρίως με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Θεωρούμε ότι από εκεί ξεκινάνε όλα τα περισσότερα προβλήματα που μετά μεταφέρονται σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Η λειτουργία του Γ.Σ Ηρακλής έχει δημιουργήσει όλο αυτό το πρόβλημα που τείνει να γίνει αξεπέραστο και θα βαδίσει μοιραία το σωματείο σε διάλυση . Αυτή την στιγμή το σωματείο είναι με το ένα πόδι …τελειωμένο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν γνωρίζει γιατί ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι ακέφαλος διοικητικά-νομικά από το 2012

Με τις τελευταίες εκθέσεις ελέγχων που έχουν έρθει από την εφορία, το συνολικό ποσό που εμφανίζεται στον Γ.Σ Ηρακλής σαν χρέος είναι κοντά στα 490 εκ.ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται προσπαθούμε να βρούμε μια άλλη λύση γιατί δεν μπορεί να πληρωθεί. Αυτό το χρέος πρέπει είτε να παγώσει ή να διαγραφεί ή να γίνει κάτι άλλο. Πρέπει να το πάρει πάνω της μια κυβέρνηση , δεν μπορεί να το πάρει ιδιώτης.

Τώρα επιχειρείτε μια δεύτερη προσπάθεια μέσω  της εφορείας και του νομικού συμβουλίου του κράτους και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποτραπεί και αυτή. Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί προς το παρών, είναι να εκλέξει την Δευτέρα ο Α.Σ. Ηρακλής 15 ανθρώπους και να τους κάνει διοικητικό συμβούλιο».

Είστε διατεθειμένος να μπείτε μπροστά σε αυτή την προσπάθεια;

«Θεωρητικά έχουν βρεθεί τα 15 άτομα, αλλά θα πρέπει να τους εγκρίνει και το σώμα για να μπούνε, δεν μπορώ εγώ από μόνος μου να γίνω πρόεδρος στον Ηρακλή».

Most Popular

To Top