Βόλει

Στα «κυανόλευκα» ο Μαυροβουνιώτης

Συντονισμένες ενέργειες ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας επιχειρούν στον Ηρακλή, καθώς το ενεργητικό των μόνο δύο νικών στον πρώτο γύρο έχει προβληματίσει έντονα τον Γιάννη Ορφανό και τη διοίκηση Καλαϊτζίδη.

Αφορά στη συμφωνία με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, που αποχώρησε από την Ροδίων Άθλησις, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι ως ηγέτη στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Volley League.

Ο 27χρονος διεθνής ακραίος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με τους Ροδίτες, προκειμένου να μεταγραφεί στον Ημίθεο, στον οποίο είχε αγωνιστεί και κατά το παρελθόν, στις περιόδους 2008-2009 και 2015-2016.

Ο Θεσσαλονικιός άσσος αναμένεται να ενισχύσει την «κυανόλευκοι» υποδοχή, που είναι το δυνατό σημείο του, ενώ είναι δεδομένο ότι είναι καλός και στον επιθετικό τομέα.

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης, παράλληλα με την αθλητική ιδιότητά του, ασκεί και την ιατρική, ως ενεργός Χειρουργός Ορθοπεδικός.

Στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης, η τεχνική ηγεσία, παράλληλα, αναζητά ξένο διαγώνιο, στην προοπτική του να καταστεί η ομάδα πολύ πιο αποτελεσματική επιθετικά και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να υπάρξει μεταγραφική εξέλιξη και στον συγκεκριμένο τομέα.

Most Popular

To Top