Ποδόσφαιρο

Στα δύσκολα με το «καλημέρα» ο Παπαδόπουλος

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Τομ Παπαδόπουλος αποφάσισε να αναλάβει τον Ηρακλή και είχε στο μυαλό του την δημιουργίας μια ομάδας με μεγάλες προοπτικές. Βρήκε μια ομάδα έτοιμη από τον Παύλο Μυροφορίδη και την αποδέχτηκε. Μια ομάδα με υψηλό κάσε υποσχόμενη να πρωταγωνιστήσει.

-Πήρε υποσχέσεις από την Πολιτεία ότι θα διευθετήσει τις αδικίες που υπάρχουν και θα τον προστατέψει προσωρινά από οικονομικές απειλές και ταυτόχρονα θα αναζητήσει μια δίκαιη λύση.

-Υποσχέθηκε βοήθεια με χορηγία για να αντισταθμίσει την αδικία που έγινε στους κυανόλευκους, αλλά και ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

-Από όλα αυτά δεν έγινε το παραμικρό και ο Έλληνας επιχειρηματίας δείχνει να είναι σε ένα φαύλο κύκλο που δεν μπορεί να βρει εύκολα λύσεις

-Προσπαθεί να οργανωσει την ΠΑε σε όλα τα επίπεδα και έχει επανδρώσει τα γραφεία στην Μίκρα με αρκετό κόσμο, για να λειτουργήσει ως μεγάλη ομάδα

-Η άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν να επιβαρύνουν την κατάσταση και κυρίως η πικρία που υπάρχει πλέον απο τον κόσμο, που έβλεπε να υπάρχει μια αναγέννηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

-Παρόλα αυτά ο Τομ Παπαδόπουλος δείχνει αποφασισμένος να βρει την λύση και να προχωρήσει με στόχο να φέρει τον Ημίθεο εκεί που του αξίζει. Μόνο που με το καλημέρα μπήκε στα δύσκολα και θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν σε όλα τα μέτωπα.

Most Popular

To Top