Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στήριξη σε Μπαρτολίνι

bartoliniΜε ανακοίνωσή του ο Ηρακλής διευκρινίζει ότι το συμβόλαιο του Αργεντίνου έχει κατατεθεί κανονικά με των υπόλοιπων παικτών

Ο τραυματισμός του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και η παρατεταμένη απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή, σε συνδυασμό με δημοσιεύματα σχετικά με το (αβέβαιο) μέλλον του στο «Γηραιό», έφεραν την αντίδραση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι το συμβόλαιο του Αργεντίνου αμυντικού έχει κατατεθεί κανονικά στην ΕΠΟ μαζί με των υπόλοιπων παικτών και ότι τα πάντα στην περίπτωσή του γίνονται σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κύριο μέλημα μας είναι να προφυλάξουμε τους παίκτες μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι μετά από τραυματισμό δεν θα πιεστούν να παίξουν νωρίτερα από ότι πρέπει. Σε συνεννόηση με τον γιατρό της ομάδας κρίθηκε ότι θα επιστρέψει στο άμεσο μέλλον, χωρίς κίνδυνο για τον ίδιο, για να βοηθήσει την ομάδα. Το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι κατατέθηκε μαζί με τα συμβόλαια των υπόλοιπων παικτών».

Most Popular

To Top