Βόλει

«Στήριξη ή …λουκέτο»

Για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα βόλεϊ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλής Πετοσφαιριση 2015 σε ενημέρωση του προς τα ΜΜΕ.

Τα λεφτά που απαιτούνταν προκειμένου η ομάδα να αδειοδοτηθεί για το πρωτάθλημα της Α1 άγγιζαν τα 54.000 ευρώ, εκ των οποίων μόνο τα 12.800 ήρθαν από τις πωλήσεις των διαρκείας, οι οποίες όπως αποκάλυψε ο κ.Καλαϊτζίδης ήταν μόλις 153. Ακόμα 9.200 ευρώ προήλθαν από διάφορες χορηγίες, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καλαϊτζίδης, τα μέλη της διοίκησης αναγκάστηκαν να πάρουν προσωπικά δάνεια, υπογράφοντας αξιόγραφα και εγγυήσεις, προκειμένου να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό των 32.000 ευρώ.

 

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Είναι χαρακτηριστικό όπως τόνισε ο Μάκης ΚαλαΪτζίδης ότι δυο μέρες πριν την αδειοδότηση της ομάδας και ενώ υπήρξε συμφωνία με τρεις παίκτες τα πάντα κινδύνεψαν να καταστραφούν. Ο κοινός τους μάνατζερ τόνισε ότι έπρεπε να του καταβληθούν χρήματα  σε αυτόν και τον δικηγόρο από μια οφειλή που υπήρχε από το 2010(!). Μάλιστα διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους και έκλεισε το τηλέφωνο του. Μοιραία αναγκάστηκαν να δανειστούν χρήματα με προσωπικές εγγυήσεις που υπήρξαν για να μην κινδυνέψει η ομάδα.

Τόνισε επίσης ότι τον τελευταίο καιρό ο κόσμος του Ημίθεου αναλώνεται σε ανούσιους τσακωμούς και διχόνοιες στο Facebook, καθώς και το ότι το ενδιαφέρον του μονοπωλεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι το μοναδικό «κυανόλευκο» τμήμα που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία είναι το Βόλεϊ.

Καταλήγοντας μετέφερε ότι αν δεν βρεθεί λύση και κυρίως στήριξη από τους φιλάθλους μέσα στις επόμενες  15 μέρες τότε θα κλείσει η ομάδα, παρά την τεράστια προσπάθεια που έγινε. Γιατί όπως είπε δεν πιστεύει ότι δεν υπάρχουν χίλιοι φίλαθλοι του Ηρακλή που να μην μπορούν να πάρουν ένα διαρκείας αξίας 50 ευρώ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Όπως τόνισε ο Μάκης Καλαϊτζίδης μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο προσδοκούν ότι θα συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό ικανό να στηριχτεί η ομάδα για την φετινή σεζόν.

Most Popular

To Top