Μπάσκετ Ηρακλής

Σοκ: Ελάτε κοντά μας, ελάτε στο γήπεδο!

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο θα ενισχύσει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δήλωσε ο Στεν Σοκ. Ο 29χρονος γκαρντ (1.84) έφθασε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη από το Ταλίν της Εσθονίας, μέσω Αθηνών, και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας τη Δευτέρα, στο Ιβανώφειο, στις 17:30. Τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο επικεφαλής της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, coach Μάκης Καλανταρίδης. 

«Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο νέο μου σπίτι, όλα είναι υπέροχα. Περιμένω να αρχίσουμε προπονήσεις, να ξεκινήσουμε δουλειά, γιατί ξέρω πόσο απαιτητική είναι η Ελληνική λίγκα και στη 2η κατηγορία και ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από μένα. Είμαι χαρούμενος, πάντα ήθελα να έρθω κάποια στιγμή να παίξω στην Ελλάδα, ήταν ένα απ’ τα όνειρα μου. Μεγάλωσα, άλλωστε, εδώ, πήγα νηπιαγωγείο και σχολείο τα πρώτα χρόνια εδώ, και κάποια στιγμή ήξερα ότι θα γυρίσω.

Είναι συναρπαστικό ότι το κάνω για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, κι ας παίζει στην Α2, ξέρω πόσο σκληρό είναι για τον κόσμο αυτό, αλλά θα παλέψουμε να τα καταφέρουμε και να ανεβάσουμε την ομάδα. Είναι πολύ καλό που θα είναι μαζί μας ο Εντβίνας Σέσκους, τον ξέρω σαν παίκτη, έχουμε παίξει αντίπαλοι, ξέρω το στιλ του, έχουμε μιλήσει ήδη και είναι θετικό για κάθε ομάδα να γνωρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους. Έχω κάνει τη μελέτη μου, έτσι κι αλλιώς, για όλους τους παίκτες μας, μίλησα και με τον προπονητή, πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Η οικογένεια μου είναι πολύ χαρούμενη που θα παίξω εδώ, κι ας λυπούνται που φεύγω μακριά τους, αλλά όλοι μου λένε πόσο τυχερός είμαι που ήρθα στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Βρήκα εκπληκτικό καιρό, πολύ καλή υποδοχή από τους ανθρώπους της ομάδας, το σπίτι μου είναι εκπληκτικό και νιώθω ήδη τυχερός.

Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ είναι φανταστικός απ’ όσο είδα στο διαδίκτυο, τον περιμένω στο γήπεδο. Ελάτε να μας δείτε, να μας υποστηρίξετε, σας περιμένουμε όλη η ομάδα σίγουρα σε όλα τα εντός αλλά και στα εκτος έδρας. Ελάτε να μας δείτε και νομίζω πως θα ικανοποιηθείτε», τόνισε μεταξύ άλλων στο iraklis-bc.gr ο Εσθονός με ελληνική υπηκοότητα διεθνής γκαρντ.

Most Popular

To Top