Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Όγιος

ogiosΈτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα  του Ηρακλη είναι ο Γκιγιερμο Όγιος.

«Με την επιστροφη  μου στην Θεσσαλονίκη, θα παρθουν ορισμένες αποφάσεις και τα σκέφτομαι όλα» και πρόσθεσε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Ηρθαμε στα Χανιά αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και θέλαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η ήττα αυτή είναι μία ακόμα δυσκολία, από τις πολλές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε κακές στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι», είπε και πρόσθεσε: «Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, καθώς παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, πάλεψαν μέχρι το τέλος, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε γκολ και να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μείναμε με δέκα παίκτες συνεχίσαμε να παλεύουμε για το γκολ που θα μας έβαζε στο παιχνίδι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ευθύνη της ήττας βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα αναλύσουμε τις καταστάσεις για να παρθούν αποφάσεις. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Από τον οποιοδήποτε. Ο Ηρακλής είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μία ομάδα με μεγάλο πάθος, εκπληκτικό κόσμο, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό για μένα είναι τιμή να έχω αυτούς τους παίκτες και να δουλεύω στον σύλλογο με την τεράστια ιστορία. Οποια απόφαση είναι καλύτερη για το μέλλον, αυτή θα πάρουμε. Και αναφέρομαι στο δικό μου μέλλον στον Ηρακλή».

Κλείνοντας, είπε: Η ομάδα έχει να διεκδικήσει 33 βαθμούς, αφού απομένουν 11 παιχνίδια. Με όσα έχω δει εγώ ως τώρα, όλοι είναι ισάξιοι. Σήμερα χάσαμε και κάναμε δεύτερη ήττα. Από ήττα έρχονταν και τα Χανιά. Ετσι είναι τα πλέι οφ. Με 33 πόντους να παίζονται όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για την άνοδο».

Most Popular

To Top