Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Σε δίκη 65 φίλαθλοι για τα Τέμπη !

IRAKLIS_TEMPIΤην επομένη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η δίκη των φιλάθλων του Ηρακλή που βρέθηκαν στα Τέμπη για την διαμαρτυρία που έγινε πριν από 3 χρόνια για τον υποβιβασμό της ομάδας. Τότε είχαν βρεθεί χιλιάδες κόσμου στα Τέμπη και διακόπηκε η κυκλοφορία για μια σχεδόν ώρα. Έναν χρόνο αργότερα η Τροχαία έστειλε κλητεύσεις σε δεκάδες φιλάθλους για παρακώλυση των συγκοινωνιών. Τελικά στις 29 του μηνός θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για 65 φιλάθλους που θα πρέπει να απολογηθούν. Τότε οι φίλαθλοι του Ηρακλή είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα του, μετά από υπόδειξη της Τροχαίας και στην συνέχεια έμαθαν ότι ήταν παράνομα σταθμευμένα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογες δίκες θα υπάρξουν και για τα Μάλγαρα όταν οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων» είχαν βρεθεί στα διόδια έξω από την Θεσσαλονίκη και είχαν εκφράσει την διαμαρτυρία τους για τον ίδιο λόγο. Όπως επίσης και για την πορεία που είχε γίνει προς την οικία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι ανάλογες κλητεύσεις δεν υπάρχουν σε ανάλογες πορείες που έγιναν από φίλαθλους άλλων ομάδων και μόνο στον Ηρακλή εξαντλούν την αυστηρότητα του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ότι φίλαθλοι του Ηρακλή θα έχουν κοινή υπερασπιστική γραμμή σε όλες τις περιπτώσεις και υπήρξε πρόσφατα μια συγκέντρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα . Το πρόβλημα είναι ότι ο Γ.Σ. δεν μπορεί ούτε να παραστεί ούτε να ορίσει δικηγόρους για την υπόθεση από την στιγμή που δεν είναι σε λειτουργία.

Most Popular

To Top