Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Σε αυτούς χρωστάει ο Παπαθανασάκης

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα πρέπει να διευθετηθούν μεχρι το βράδυ της Πέμπτης. Αναλυτικά η κατάσταση όπως υπάρχει αυτή την στιγμή. 

Η πρώτη και πιο δύσκολη κατηγορία είναι αυτή των αποχωρησάντων. Εκείνοι που βρίσκονται στη Ελλάδα αλλά όχι στον Ηρακλή αλλά και εκείνοι που είναι πλέον σε άλλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Στη λίστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές ακόμη και από την τελευταία χρονιά της Φούτμπολ Λιγκ όπως ο Νίκος Αγγελούδης αλλά και ο Μίλτος Στεφανίδης. Διαβάστε τα ονόματα που παρατίθενται: Στεφανίδης, Καρλίτος, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης, Καρασαλίδης, Μακρής, Μπαρτολίνι, Περνίς, Μπλέτσας, Αντώνιου, Χατζηαθανασίου (πρώην τεχνικός Κ20), Κεραμιδάς (πρώην σκάουτερ), Αγγελούδης, Βέλλιος, Μιχαλόπουλος. Ο τελευταίος πρόκειται για παίκτη που ήρθε πέρυσι για λίγους μήνες, δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο και είναι ο εγγονός του γνωστού και μη εξαιρετέου Στράτου Γιδόπουλου. Ο Περνίς είναι στη Βουλγαρία, ο Καρλίτος στην Κύπρο, ο Μακρής στην Ιταλία και ο Απόστολος Βέλλιος στην Αγγλία. 

Στη δεύτερη λίστα περιλαμβάνονται όλοι όσοι παραμένουν στην ομάδα αλλά έχουν λαμβάνειν ποσά τα οποία λόγω των καθυστερήσεων δεν έχουν διακανονισθεί. Πρόκειται για μια σειρά ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας αλλά και το τιμ των ακαδημιών που παραμένει για αρκετούς μήνες πίσω στη μισθοδοσία. Δείτε τη λίστα: Χουάντερσον, Μπικιάρης, Ιντζόγλου, Λουκίνας, Πασάς, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Στάμου, Αμαραντίδης, Κυνηγόπουλος, Κωφίδης και οι πέντε προπονητές των τμημάτων υποδομής που δηλώθηκαν στο φάκελο της αδειοδότησης.

Most Popular

To Top