Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Σεβασμός στον Νίκο Παπαδόπουλο

sarlisΣτον «Arena FM» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Υπάρχει μια πιθανή αποχή των διαιτητών, η οποία αν πραγματοποιηθεί όντως θα ενημερωθείτε. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (27/8) στις 18:00 και η είσοδος για τον κόσμο είναι δωρεάν. Σαν Ηρακλής έχουμε εξασφαλίσει το πέταλο όπου θα είναι οι οργανωμένοι».

Για το αν υπάρχει κάποια πληροφορία για την έναρξη του πρωταθλήματος:«Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ρωτήστε τον πρόεδρο του Ηρακλή, αν υπάρχει. Ο κύριος Παπαθανασάκης ψήφισε στη λίγκα έτσι για να πικάρει τους οπαδούς του Ηρακλή. Οποιοσδήποτε είναι στον Ηρακλή δεν μπορεί να συμπορεύεται με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και γι’ αυτό δεν υπάρχουν και έσοδα από διαρκείας».

Για την  ανακοίνωση της ΑΘ-10 είπε: «Αν γίνει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ο Ηρακλής έχει τόσο κόσμο που ένα τσουνάμι λαού θα τρέχει να αγοράσει διαρκείας. Με αυτή την κατάσταση να πάει να πάρει κανείς διαρκείας γιατί; Ήδη πάει για sold out στο βόλεϊ. Αργότερα θα πάει και το μπάσκετ γιατί γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος του Ηρακλής όπου πρέπει να βοηθήσει θα βοηθήσει. Περιμένει στη γωνία για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Και πέρσι αν είχαν γίνει κινήσεις θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το νούμερο. Εδώ η μεγαλύτερη μεταγραφή πέρσι ήταν ο…Μπουλούτ. Και ο Βέλλιος ήρθε από μόνος του. Ο Παπαθανασάκης δε γνώριζε τι εστί Βέλλιος».

Για το αν πιστεύει σε κάποια θετική εξέλιξη: «Όταν είσαι μεγάλη ομάδα σαν τον Ηρακλή είναι αδύνατον να μη γίνει κάτι. Και όσοι πιστεύουν ότι έτσι μπορούν να διοικούν αυτόν τον σύλλογο, από το εξωτερικό, με «σπασμένο τηλέφωνο» γελιούνται. Δε γίνεται. Αυτό το μεγάλο σωματείο δε μπορείς να το κυβερνάς έτσι. Ή δεν κατάλαβαν που ήρθαν ή νομίζουν πως μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά θα πάρουν την απάντησή τους. Ακόμη δεν την πήραν γιατί δεν άρχισε το πρωτάθλημα να δούνε κόσμο».

Για το αν υπάρχουν άτομα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα: «Η ομάδα ανακοίνωσε μέσω του κυρίου Καγιούλη ένα τεχνικό διευθυντή τον οποίον δεν τον βλέπουμε πλέον. Έχουν έναν γενικό αρχηγό που προέρχεται από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κατάσταση αυτή για τον Ηρακλή προς το παρόν.Ευελπιστούμε να αλλάξουν όλα αυτά γιατί ο Ηρακλής είναι μεγάλο μέγεθος».

Για το θέμα πληρωμών που προέκυψε σε παίκτες και τεχνικό τιμ: «Έχω άποψη επί του θέματος. Δεν είναι δυνατόν όλοι να πληρώνονται αργά και πότε και ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν να πληρωθούν μισό χρόνο. Δε γίνεται αυτό. Και οι άνθρωποι ζητούσαν να πάρουν τουλάχιστον δύο μισθούς. Δε ζήτησαν να τους τα πληρώσουν όλα. Τον Νίκο Παπαδόπουλο πρέπει να τον σέβονται γιατί είναι ο μόνος εδώ και τρεις μήνες που ασχολείται με όλα τα πόστα. Κάνει τα πάντα».

Κλείνοντας, είπε: «Ευτυχώς τα λεφτά του Βέλλιου πήγαν στην Εφορία. Το χρέος μειώνεται και αυτό είναι θετικό και σε αυτό θα βοηθήσει ο κόσμος αν υπάρξει διοικητική αλλαγή».

Most Popular

To Top