Μπάσκετ

Σαμαράς : «Θα δικαιωθούμε»

samarasΣτον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της διοίκησης του μπασκετικού Ηρακλή, Αντώνης Σαμαράς. Μίλησε μεταξύ άλλων για την ένσταση που κατέθεσε ο “Γηραιός” για το παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών, όπου ακυρώθηκε το καλάθι του Κώστα Τσότσου στην λήξη της αναμέτρησης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς:

Για το ακυρωθέν καλάθι με τους Ικάρους Σερρών:“Στο παιχνίδι με τους Ίκαρους το καλάθι μετράει κανονικότατα. Κάναμε ήδη την ένσταση, καθώς όπως κοινοποιήσαμε και παντού αν παρατηρήσει κάποιος τι συνέβη, πρώτα μπαίνει η μπάλα και μετά χτυπάει η κόρνα. Κακώς δεν μέτρησε το καλάθι. Για αυτό το παιχνίδι και αυτό το σφύριγμα υπήρξαν μερικές βρισιές και μας έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Έχουμε απολογία την Δευτέρα και κινδυνεύουμε να παίξουμε χωρίς κόσμο εξαιτίας μιας απόφασης. Δεν μπορεί πάντα να την πληρώνει η ομάδα και ο κόσμος της. Κάναμε όλες τις πράξεις που έπρεπε και τώρα περιμένουμε την επιτροπή. Το καλάθι είναι εγκυρότατο και πιστεύω πως θα δικαιωθούμε”.

Για το αν ο Ηρακλής είναι δίπλα στους δύο οπαδούς που συνελήφθησαν:“Φυσικά είμαστε μαζί με τους οπαδούς. Όταν τους πήραν αυτόφωρο, καθίσαμε όλη την μέρα με τα παιδιά, δηλώσαμε παρών και μάρτυρες υπεράσπισης στα δικαστήρια. Το λέμε και το δηλώνουμε πως είμαστε ένα κομμάτι των φιλάθλων. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.  Ο κ. Ποιμενίδης τράβηξε τον δικό του και εμείς τον δικό μας, που είναι δίπλα στην ομάδα. Το αποδεικνύουμε κάθε μέρα. Είναι για γελοία η απόφαση. Δεν έγινε τίποτα απολύτως και ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν με το σφύριγμα των διαιτητών που έκαναν και πέντε λεπτά να αποφασίσουν. Αυτό φυσικά προκάλεσε και την ένταση στον κόσμο. Είναι κρίμα γιατί άλλοι προκαλούν. Οι δικοί μας φίλαθλοι δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως. Το μόνο που έλεγαν ήταν να κάνω ένσταση γιατί το καλάθι μετράει”.

Για την διάθεση του Ηρακλή στο Λαύριο:“Το μυστικό είναι πόσο γρήγορα να κάνουμε την επανέναρξη. Η ομάδα μας έχει δείξει πως γρήγορα ανακάμπτει. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να ανακάμψουμε¨.

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Ηρακλής:“Ο Ηρακλής δεν είναι για να παλεύει την σωτηρία. Πρέπει να έχει στόχο την άνοδο. Δυστυχώς φέτος δεν γίνεται αυτό”.

Για το αν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα:“Όλοι οι παίκτες δηλώνουν παρών και είναι όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι με το Λαύριο”.

Most Popular

To Top