Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ρέμος για ΠΑΟΚ, Άρη και … Ηρακλή

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στο θέατρο Γης.

Αρχικά σχολίασε: «Την Δευτέρα έρχομαι στην πολύπαθη τον τελευταίο καιρό Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε στο κέντρο της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό λόγω άσχημων ειδήσεων. Περνάει δύσκολα γενικά όλη η βόρεια Ελλάδα και η Μακεδονία».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την πόλη μετά από τόσα χρόνια μια ομάδα να βρίσκεται στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή οργάνωση. Είναι μια ομάδα της πόλης. Ανεξάρτητα εάν δεν είναι η ομάδα που μεγάλωσα και υποστηρίζω. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μια ομάδα της πόλης. Γενικά δεν έχω παρακολουθήσει την ομάδα. Αλλά να περάσει από την Βασιλεία θα είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Έχει μια παρά πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να μπορέσει να περάσει αυτόν τον σκόπελο. Γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες μετά. Αλλά το όνειρο είναι δικαίωμα του καθενός».

Για τον Άρη: «Έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Και πέρα από τις αντιπαλότητες που έχουν οι ομάδες τις Θεσσαλονίκης. Ο Άρης είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της πόλης. Και είναι μεγάλη επιτυχία που επιστρέφει εκεί που ανήκει».

Για τον Ηρακλή: «Φυσικά και η θέση του Ηρακλή είναι στην πρώτη κατηγορία. Μόνο εκεί θα έπρεπε να είναι. Αλλά ο χρόνος θα κρίνει τι έγινε λάθος και τι σωστά. Και μόνο αυτός μπορεί να μας διδάξει. Ελπίζω να έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Γιατί στον Ηρακλή ξαναζούμε τα ίδια λάθη πολλές φορές. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι στη θέση που βρίσκεται σήμερα».

Για τη συναυλία: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Γιατί έμαθα ότι θα είναι sold out. Θα είμαι πάντα παρών για τον κόσμο μέσα από τα τραγούδια μου. Θα είναι μαζί μου και η Έλενα Παπαρίζου ».

Για τα λάθη του: «Δεν ξέρω εάν θα ήθελα να ξαναζήσω τα ίδια λάθη. Κατά καιρούς αδικήθηκα αρκετά. Ειδικά με όσα έγιναν με τον Ηρακλή. Και θεωρώ ότι γίνανε τραγικά λάθη στον Ηρακλή. Αλλά αγαπάω και πάντα θα μιλάω για αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω εάν και πότε θα πάω στο γήπεδο του Ηρακλή ξανά».

Most Popular

To Top