Μάκης Ιωαννίδης

Πόσο περήφανοι μπορούν να είναι στον Ηρακλή;

Η σημερινή απόφαση από την Σούπερ Λίγκ αναμφίβολα αποτελεί έναν «τίτλο τιμής» για τους «κυανόλευκους». Κατάφεραν με κάθε τρόπο να σώσουν τον καταδικασμένο Παναθηναϊκό , ακόμα και όταν συναντούσαν εμπόδια μπροστά τους. Πέρσι μέσα σε τέσσερα … λεπτά υποβίβασαν τον Ηρακλή και κανένας δεν αντιστάθηκε.

Η ξέφτιλα είναι τεράστια, αλλά αυτή η απόφαση χαλυβδώνει την περηφάνια των Ηρακλειδέων που απλά δικαιώνονται για μια ακόμα φορά. Ίσως σήμερα κάποιοι να κατάλαβαν πόσο λίγο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως μόνο ο Ηρακλής αντιστέκεται στο σύστημα που θέλει να ορίζει τις τύχες των ομάδων. Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι με αυτή την κίνηση. Δεν υπάρχει καμία ηθική στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα μπορείτε να εμποδίσετε και την παρουσία του Ηρακλή στην Φουτμπολ Λίγκ. Είναι απλά τα πράγματα . Όλοι επανήλθαν κρυστάλλινοι ( ΑΕΚ, Άρης, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Λάρισα) αλλά μπορείτε εύκολα να φορτώσετε εκατομμύρια ευρώ στην πλάτη του Ηρακλή, ου συνεχίζει να τραβάει το σαμάρι του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Χαρείτε το και απολαύστε το γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψει ο Ηρακλής και αυτή την φορά θα είναι περισσότερο δυνατός από κάθε άλλη φορά , έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. 

Most Popular

To Top