Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με οσα γίνονται γνωστά ο Ηρακλής δεν παίρνει αδειοδοτηση, καθώς δεν πληροί ορισμένους από τους όρους που υπάρχουν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Για να μπορέσει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τους λόγους που δεν εγκρίθηκε η άδεια για την ομάδα. Εξαιτίας της ρήτρας εμπιστευτικότητας που υπάρχει δεν γίνεται να δημοσιοποιηθούν οι ακριβείς λόγοι που δεν άναψε το πράσινο φως. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορει να εξασφαλιστεί άδεια συμμετοχής, που σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα αγωνιστεί και την νεα σεζον με περιορισμούς στις μεταγραφές εαν δεν υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:

α) στην ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο η τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης

β) στην ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς αθλητικό προσωπικό της ΠΑΕ (ήτοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και βοηθούς προπονητών η μέλη του τεχνικού επιτελείου)

γ) στην ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς έτερες ΠΑΕ, ημεδαπά ποδοσφαιρικά σωματεία η αλλοδαπές ποδοσφαιρικές εταιρείες η σωματεία.

Με αυτα τα δεδομένα αν οι «κυανόλευκοι» αποδείξουν ότι έχουν πληρωμένες ή ρυθμισμένες τις οφειλές τους, με ημερομηνια μεχρι 31 Μαρτίου τότε η απόφαση θα αλλάξει. 

 

Most Popular

To Top