Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πως θα κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια ο Όγιος

Ο απολογισμός του Ηρακλή είναι τραγικός στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις. Οι κυανόλευκοι μετρούν 6  ήττες και πέντε νίκες , ενώ δεν έχουν καμία ισοπαλία. Αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και ο Ηρακλής περισσότερο προσεκτικός τότε η συγκομιδή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη και η κατάσταση καλύτερη.

Ο  Όγιος που έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Έχει και αυτός ένα μερίδιο ευθύνης από την στιγμή που δεν αλλάζει κάτι μέσα στην ομάδα. Ο Ηρακλής δεν κερδίζει και έχει το ίδιο σχήμα στις τελευταίες αναμετρήσεις. Η διαχείριση των αγώνων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Καλά είναι τα λόγια και οι υποσχέσεις αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Πως θα κοιτάξει λοιπόν ο αργεντινός προπονητής τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ στα μάτια . Ο κόσμος του έδειξε εμπιστοσύνη γιατί είδε  ότι μπορεί να του μεταφέρει την σπίθα. Αυτή όμως έσβησε. Του εμπιστεύτηκε την διαχείριση των χρημάτων που συγκέντρωνε, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον έβαλε μπροστά  και τελικά τα αποτέλεσμα ήταν ο Ηρακλής να αγκομαχά  στα πλει οφ.

Στις τελευταίες 11 αγωνιστικές πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα όσο προλαβαίνουν και επιτέλους ας αφήσουν όλοι το δέντρο και να κοιτάξουν το δάσος

Most Popular

To Top