Κόσμος

Πρώτος ο Βέλλιος… τελευταίος ο Κασάμι

Υπάρχει άραγε κάποια κατηγορία που να υστερεί; Μάλλον όχι… Ο Έλληνας επιθετικός έκανε για ακόμη μία φορά τους ανθρώπους της ιστορικής Νότιγχαμ Φόρεστ να «παραμιλούν», αφού οι συνολικές επιδόσεις του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τον ανέδειξαν κορυφαίο όλου του ρόστερ! Τα αποτελέσματα βγήκαν λαμβάνοντας υπ’ όψη τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, σε όλα τα κομμάτια της προετοιμασίας τους!

Και που, στην Αγγλία, εκεί που οι προπονήσεις είναι εξαιρετικά απαιτητικές και προϋποθέτουν τρομερή δύναμη και εργατικότητα από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή για να τις βγάλει εις πέρας με επιτυχία! Όχι μόνο, λοιπόν, ο διεθνής άσος τα πήγε καλά, αλλά οι αριθμοί του ήταν οι καλύτεροι όλων!

Φανταστείτε, δηλαδή, να έπαιρνε- όπως δικαιούταν- τον προβλεπόμενο χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο! Για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους, ο Έλληνας φορ… παραγκωνίστηκε, προκαλώντας τα ξεσπάσματα των οπαδών της ομάδας, που ζητούσαν επιτακτικά τη χρησιμοποίησή του αντί του Ασομπαλόνγκα, ο οποίος αν και σημείωσε περισσότερα γκολ (κυρίως από το σημείο του πέναλτι) κατετάγη μόλις 18ος στη σχετική κατηγορία!

Παρά τις αναποδιές, λοιπόν, και την επιρροή που σαφώς έχουν τέτοιες καταστάσεις στην ψυχολογία κάθε αθλητή, ο Βέλλιος έδειξε τρομερή πυγμή, αποφασιστικότητα και συνέχισε την τρομερή του δουλειά!

Οι επιδόσεις του «τρέλαναν» τους ανθρώπους της Νότιγχαμ και του χάρισαν την πρώτη θέση, δίνοντας συνέχεια στις πρωτόγνωρες- για Έλληνα αθλητή- διακρίσεις του στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Κορυφαίος νέος παίκτης της Έβερτον, κορυφαίο γκολ της Νότιγχαμ για το 2016, πρώτος στις προπονήσεις της ομάδας… Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

*Να σημειωθεί ότι τελευταίος στις μετρήσεις βγήκε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Most Popular

To Top