Ποδόσφαιρο

Πρώην παράγοντες, δικηγόροι , δημοσιογράφοι μπλοκάρουν τον λογαριασμό της ΠΑΕ

iraklis

Ποιος είπε ότι ο δρόμος του Ηρακλή είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αντίθετα υπάρχουν αγκάθια και μάλιστα από αυτά που αφορούν ανθρώπους της προηγούμενης ΠΑΕ και ήρθαν στην δημοσιότητα με νομικές κινήσεις που έκαναν για να μπλοκάρουν τον λογαριασμό του Ημίθεου.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά πρώην παράγοντες του Ημίθεου, δημοσιογράφοι, ταξιδιωτικά πρακτορεία, νομικοί κινήθηκαν σε βάρος της ΠΑΕ , ζητώντας τα χρήματα που είχαν να λαμβάνουν από την ΠΑΕ του Παπαθανασάκη. Όλως παραδόξως κατάφεραν να δεσμεύσουν το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει από την στιγμή που ο λογαριασμός της ΠΑΕ για τα χρήματα που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο είναι ακατάσχετος !

Ήδη στην ΠΑΕ έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για να απελευθερωθούν από αυτά τα «αγκάθια», αλλά χρειάζονται άμεσες κινήσεις , για τις οποίες ήδη ο Τομ Παπαδόπουλος άναψε το πράσινο φως.

Ωστόσο επειδή οι δικαστικές διαμάχες έγιναν το προηγούμενο διάστημα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να είναι ερήμην υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που είναι σε ισχύ , με τους κυανόλευκους να έχουν προβεί ήδη σε διαδικασίες ανακοπής . Μέχρι τότε όμως έχουν καταφέρει να μπλοκάρουν τα χρήματα των κυανόλευκων.

Φυσικά όλα αυτά έγιναν κόντρα σε όσο διαβεβαιώνουν από την Πολιτεία ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση δε θα υπάρχει καμία ενόχληση και κανένας κίνδυνος. Υποσχέσεις που αφορούσαν μεγαλύτερα τηλεοπτικά που δε έχουν γίνει πράξη, αλλά ακόμα και βοήθειες που θα έδιναν λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στην ΠΑΕ σε σχέση με την προγενέστερη διοικητική κατάσταση και τον κυκεώνα οικονομικών προβλημάτων που έχει προκαλέσει.

Most Popular

To Top