Αννα..φτρα

Πρώην αθλήτρια του Ηρακλή στο Survivor 2

Το Survivor του 2017 είχε πρώην αθλητές που συμμετείχαν στο reality show επιβίωσης. Αυτό του 2018 θα έχει εν ενεργεία και μάλιστα μέλος Εθνικής ομάδας που έχει αποφασίσει να κάνει συνεχίσει προπονήσεις στον Άγιο Δομίνικο…
Η πρωταθλήτρια των 400μ. εμποδίων (αλλά και των σπριντ) Κατερίνα Δαλάκα είναι μία από αυτές που επιλέχθηκαν από την παραγωγή του παιχνιδιού και θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό θα γίνει φυσικά έναντι αμοιβής (εβδομαδιαίας) η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη.
Η Δαλάκα είπε το «ναι» λόγω του σημαντικού οικονομικού δέλεαρ και από τη στιγμή που είχε αποφασίσει να μην κάνει κλειστό στίβο φέτος, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, στο μέτρο του δυνατού θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες προπονήσεις (με τη διατροφή όμως να είναι… ασκητική και όχι αθλητική). Το θέμα είναι πόσο θα παραμείνει στο παιχνίδι το οποίο πέρσι έφτασε μέχρι τον Ιούλιο. Η σεζόν του ανοιχτού στίβου ξεκινά το Μάιο και σίγουρα θα χρειαστεί δύο μήνες για να μπορέσει να ετοιμαστεί για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Όλα αυτά βέβαια τα έχει σκεφτεί και η ίδια, η οποία ζύγισε τα πράγματα και τελικά πήρε την απόφαση να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

To Top