ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

«Πρόβλημα του Ηρακλή το Καυτανζόγλειο»

tountziarisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουντζιάρης και μίλησε για την φετινή εικόνα του Ηρακλή αλλά και την εύκολη ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Τόνισε ότι πρόβλημα του γηραιού είναι το Καυτατζόγλειο όπου ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη ενώ αναφέρθηκε σε Μπουλούτ, Βέλλιο και Περόνε.

Αναύτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4

«Είναι δύσκολα όταν τρως πέντε γκολ και είναι δύσκολα όταν σε οκτώ ματς έχεις μόλις μία νίκη. Ο Ηρακλής το Σάββατο έδειξε ότι δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο, δεν προσπάθησε, είχε πολλούς κενούς χώρους, έφαγε εύκολα γκολ ήταν η χειρότερη εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται. Μέσα στην ΑΕΚ έπρεπε να παίξουμε πιο αμυντικά, πιο κλειστά, όπως με τον ΠΑΟΚ δηλαδή. Στα υπόλιιπα ματς σταθήγκαμε γενικά καλά αλλά το πρόβλημα μας είναι το Καυτατζόγλειο».

Αναφορικά με το πώς βλέπει τον Μπουλότ: «Πως να τον βλέπω, τον βλέπετε εσεις; Από αυτά που έχω δει δεν νωμίζω ότι κάνει για σέντερ φορ».

Για τον Βέλλιο: «Εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ματς, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, τελειώνει όλες τις φάσεις. Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά χρειάζεται και βοήθεια».

Για τον Περόνε: «Καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν ξέρω αν έχει διάρκεια στην απόδοση του, αλλά θεωρώ ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Most Popular

To Top