Ποδόσφαιρο

Πρόβα τζενεράλε στην Δράμα

Η μακρά προετοιμασία τελειώνει σήμερα για τον Ηρακλή. Το τελευταίο φιλικό-«πρόβα τζενεράλε» δίνει σήμερα  στη Δράμα κόντρα στη Δόξα ο Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί για φιλικό… Πρωταθλήματος, μετρώντας το επίπεδο ετοιμότητάς τους, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο. Άλλωστε θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας, μια από τις δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος, που έχει υψηλές βλέψεις στη νέα σεζόν. Η προετοιμασία του Ηρακλή για το σημερινό φιλικό ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Στόιου και Μακρή (λόγω υποχρεώσεών τους αύριο με την Κ-19), ενώ στη Δράμα θα ταξιδέψουν και όσοι παίκτες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και ενοχλήσεων, ακολουθώντας το ατομικό τους πρόγραμμα εκεί.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ετοιμάζει ενδεκάδα η οποία θα είναι πολύ κοντά στις σκέψεις του για την αντίστοιχη του Πρωταθλήματος. Αν και δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, πιθανώς να προστατεύσει τους Κανακούδη-Περόνε στην αρχή και να ξεκινήσει με τους: Βοσνιάδη, Χιντζίδη, Κουτρομάνο, Ζιαμπάρη, Κουκόλη, Μουμίν, Παναγιωτούδη, Κλέιτον, Πασά, Ντούνη και Χασομέρη.

Εξάλλου σήμερα στη Δράμα ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με τη συμπαράσταση του κόσμου του που θα βρεθεί στη θύρα 6 (το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ) από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπως και όσων ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη.

Most Popular

To Top