Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Καυτανζόγλειο

kaftatzogleio

Η σημερινή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο έγινε κάτω από δρακόντεια μετρα ασφαλείας. Υπήρχαν πολλές ατομικες δυνάμεις που τοποθετηθηκαν εντός και εκτός γηπέδου. Η παρουσία της Ασφάλειας ήταν κάτι παραπάνω απο αισθητή, ενω η νεα σεκιούριτι ήταν πολυάριθμη. Υπήρχαν παντού άνδρες  … «ασφαλείας» της ομάδας ήταν σε ολόκληρη την κερκίδα των επισημων.

Το Καυτανζόγλειο θυμιζε φρούριο και η κατάσταση μυριζε μπαρούτι.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε χθες κανένα πανό στο γηπεδο. Ο Νίκος Καγιούλης  δεν ήταν στο γήπεδο και άκουσε πολλά συνθήματα άλλα και αποδοκιμασίες θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Κάποια στιγμή οι φίλαθλοι του Ηρακλή κινήθηκαν προς την κερκίδα των επίσημων για να αποδοκιμάσουν την διοίκηση της ΠΑΕ. Υπήρξε μια ένταση αλλά τελικά εξομαλύνθηκε η κατάσταση.

Μέτα το τέλος τkaftatzogleio3ης αναμέτρησης υπήρξαν ορισμένα άτομα έξω από τα αποδυτήρια που αποδοκίμαζαν πάλι τον Καγιούλη, άλλα και τους άνδρες ασφαλείας .

Έτσι δεν μπορεί να διοικηθεί μια ομάδα , με αυτόν τον τρόπο και με αυτές τις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή ξεκάθαρα χρειάζεται άτομα που να προέρχονται από την οικογένεια του για να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια.

Most Popular

To Top