Ποδόσφαιρο

Πρωτοβουλία ενίσχυσης στους παίκτες από την Αυτόνομη Θύρα 10

Η διοίκηση των Καγιούλη – Παπαθανασάκη συνεχίζει να… σφυρίζει αδιάφορα στα προβλήματα της ομάδας, με τους παίκτες να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα η Αυτόνομη Θύρα 10 προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, καθώς μέσω ανακοίνωσης,  ενημέρωσαν το κόσμο για την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου να τα διαθέσουν στους παίκτες του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μετά από πολλές υποσχέσεις ότι θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών(κάτι το οποίο για άλλη μια φορά δε συνέβη), οι παίκτες δήλωσαν με ανακοίνωσή τους την αποχή από τις προπονήσεις.

Μετά από 3 σερί νίκες και επιτέλους η ομάδα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι ανύπαρκτοι που αυτοαποκαλούνται διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος κρεμάνε την ομάδα. Στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου είναι όλα στον αέρα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών με κάθε τρόπο… ψυχολογικό, ηθικό και οικονομικό. Θεωρούμε πως η πράξη τους είναι σωστή και δίκαιη. Οι μόνοι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είναι ο καναδός και η παρέα του.

Εμείς, ως ο κόσμος και οι υπόλοιποι φορείς του ΗΡΑΚΛΗ που δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα στα δύσκολα, βάζοντας πάνω από όλα τον Ημίθεο αποφασίσαμε να πράξουμε το ελάχιστο που μπορούμε.

Ξεκινάμε τη διάθεση των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης για τους παίκτες. Τα κουπόνια είναι στην τιμή του 1-5-10 ευρώ. Η πώληση τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ.10 και ώρες 20:30-23:00 και από το Κατσάνειο 8:00-20:00.

Η πώληση των κουπονιών ξεκινάει την Τρίτη 18/4 και θα λήξει το Σάββατο 22/4 στον αγώνα μπάσκετ στο Ιβανώφειο. Μετά τον αγώνα θα παραδοθούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές.

Η ιστορία, η ιδέα και όλα όσα εκφράζει αυτός ο σύλλογος από την ημέρα της ίδρυσής του, μας επιβάλλει να στηρίξουμε όλη αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα τμήματα: JUDO – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΣΤΙΒΟΣ – ΚΡΙΚΕΤ – ΡΑΓΚΜΠΥ – ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015

IRAKLIS ATHENS CLUB Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899

Most Popular

To Top