Ποδόσφαιρο

ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Είστε καλύτεροι και παίζετε στον Ηρακλή

Την Κυριακή θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να« πάρει την πρωτιά στον όμιλο και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στα πλει οφ για την άνοδο στην Φούτμπολ Λίγκ. Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν αυτό να μην ήταν στόχος , αλλά πλέον δεν μπορεί να υπάρχει κάτι το διαφορετικό.

Αρκετός θόρυβος έχει γίνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, άλλα τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να αγωνίζεται ο Ημίθεος κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα, μπορεί να είναι αήττητοι στην έδρα τους για αρκετό καιρό, αλλά προς Θεού, δεν είναι μια ομάδα που μπορει να αποτελέσει το φόβητρο.

Οι παίκτες του Ηρακλή θα έχουν μπροστά τους πολύ δυσκολότερους αγώνες και θα πρέπει να δείξουν μέσα στο γήπεδο, την διάφορα ποιότητα που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων. Αυτό δεν πρέπει να μένει στα λόγια, αλλά να φανεί με πράξεις.

Οι γηπεδούχοι θα επιστρατεύσουν καθετί που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ηρακλή, όπως για παράδειγμα να μην επιτρέψουν την παρουσία κόσμου, αλλά ούτε και αυτό μπορεί να σταθεί ικανό για να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα και απλά θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο

To Top