Μπάσκετ

«Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ»

drakopoulos_alexandrisΟ πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον ArenaFM 89.4, αναφορικά με την wild card η οποία κατέλειψε στην Λευκάδα και τόνισε ότι αν το σκεπτικό της απόφασης είναι διάτρητο θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του Δέσπου και ανακοίνωσε ουσιαστικά και τον Ραίσεβιτς ο οποίος θα επιστρέψει στα παρκέ σας παίκτης του Ηρακλή

Όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την wild card που δόθηκε στην Λευκάδα: «Γλύτωσα 500.000 ευρώ, αυτά ήταν τα χρέη που θα αναλαμβάναμε εμείς από την παλιά ΚΑΕ. θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ομοσπονδία που μου γλύτωσε αυτά τα χρήματα.

Δεν είναι οριστικό ότι θα παίξουμε στην Α2, περιμένουμε να ακούσουμε την αιτιολογία και θα προσφύγουμε στον ΑΣΕΑΠ. Αν δηλαδή ότι ο λογος είναι ότι η Λευκάδα τερμάτισε πιο ωηλά, αυτό δεν ισχύει γιατί η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά, όταν μπεις στην ειδική αξιολόγηση για την wild card, παύει να ισχύει η βαθμολογία. Άλλο πλεονέκτημα δεν είχε η Λευκάδα

Το ρόστερ μας είναι εκπληκτικό, ξαναγύρισε ο Δημήτρης ο Δέσπος και έχουμε ακόμα μια κρυφή έκπληξη. Στον Ραίσεβιτς αναφέρομαι και θα επανέλθει στην δράση. Θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας για φέτος. Είναι πολύ καλά και μπορεί να παίξει άνετα, εδώ και ένα χρόνο προπονείται κανονικά μαζί μας. To ρόστερ για την Α2 είναι εξαιρετικά καλό».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Θα είναι στα 50, στα 100 και στα 200 ευρώ».

Του χρόνου αν η ομάδα ανέβει θα γίνει με καινούργιο ΑΦΜ ή με το παλιό;

«Μάλλον με καινούργιο ΑΦΜ, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε παλιά χρέη άμα δεν υπάρχει κάποιο κέρδος. Θα κάνουμε ότι κάνανε και όλοι οι υπόλοιποι».

 Για την Λευκάδα: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα απλώς τα τελευταία τρία ματς που έπαιζε στην έδρα της με χαμηλής δυναμικότητας ομάδες, τα έχασε και τα τρία. Αυτά πρέπει να τα βλέπει η ομοσπονδία, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά όταν έχεις τέτοιο ρόστερ με τέτοιο μπάτζετ, κάτι δεν πάει καλά όταν χάνεις αυτά τα παιχνίδια. Όλοι στην κατηγορία εξεπλάγησαν με αυτές τις ήττες. Σε κάθε περίπτωση, εμείς περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης και αναλόγως θα πράξουμε».

Most Popular

To Top