Αννα..φτρα

Προσποιητός οργασμός (και πώς να τον καταλάβετε…)

orgasmoΔεν εννοώ, για ποιο λόγο ακριβώς θα πρέπει να σας ανοίξω τα μάτια! Αλλά ένεκα του ότι είμαι ψυχοπονιάρα και επειδή έχω αντιληφθεί, ότι μερικοί από εσάς –ακούσια ή εκούσια, δεν το αναλύω τώρα- δε νιώθετε πότε η γυναίκα με την οποία κάνετε έρωτα προσποιείται, σας δίνω tips ..μπας και ανοίξουν τα γκαβά σας.

1.Ιδρώτας και μορφασμοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει μια γυναίκα στην κορύφωση και να μην «καίει» το κορμί της, ακόμα κι αν είναι χειμώνας. Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει επικίνδυνα και αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το άλλο αλάνθαστο σημάδι είναι οι εκφράσεις –καμιά φορά ως και αστείες- που παίρνει το πρόσωπό της την επίμαχη στιγμή. Ακριβώς, όπως το δικό σας…

2. Τρέμουλο. Το οποίο μπορεί να κάνει όλα τα κύτταρα του κορμιού σας να δονούνται, λίγο πριν την έκρηξη. Ο αληθινός οργασμός δημιουργεί σπασμούς στο κορμί της γυναίκας, όχι κάτι το τραγικό βέβαια, αλλά υπάρχουν φορές, που δεν μπορεί να ελέγξει τα πόδια της, που τρέμουν, τα χέρια της κ.ο.κ. Φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, που …περνάει πραγματικά καλά!

3. Στενεύει ο κόλπος. Αυτό τώρα για να το καταλάβετε, πρέπει να έχετε μια κάποια εμπειρία. Σας λέω, λοιπόν, ότι όταν η γυναίκα φτάνει σε πραγματικό οργασμό ο κόλπος στενεύει ως και 10 φορές, με αποτέλεσμα να νιώθετε το σφίξιμο με ταχύτατους και εντατικούς ρυθμούς. Επομένως, θα σας είναι πιο εύκολο να διαπιστώσετε, αν η καλή σας προσποιείται, εφόσον δεν νιώθετε τίποτα …εκεί κάτω!

Υ.Γ. Υπάρχει, βέβαια, και η περίπτωση να καταλαβαίνετε πολύ καλά τι σας γίνεται, αλλά να μη σας νοιάζει καθόλου, αν η άλλη είναι ηθοποιός, γιατί και ‘σεις μόνο να ξεκαυλώσετε θέλετε. Οπότε όλα τα παραπάνω κατατάξτε τα στις άχρηστες Info της εβδομάδας…

Most Popular

To Top